Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

  • 0

P006_16 Ariza Kodu


Hasan Şahin

Soru

Bu soruda 7 cevap bulunuyor

Önerilen Mesajlar

  • 0

Orada çıkan DTCler sadece göstergenin DTCleridir, önemli birşey olsaydı araç zaten size söylerdi üzerinde durmaya gerek yok.

Ozan bey daha oncede yakmamisti lamba p. bilmem bir kod veriyodu yine gauge menude gorunuyordu sonrasinda aracin ecusu garantiden degismisti

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

Ozan bey daha oncede yakmamisti lamba p. bilmem bir kod veriyodu yine gauge menude gorunuyordu sonrasinda aracin ecusu garantiden degismisti

Dediğim gibi ecunun arızası orda görünmez bilgisayara baglayinca görünür. Onemli birşeyden kasıt kullanmaya engel değildir, bakım sırasında servisin bunları zaten kontrol etmesi gerekir.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

  • 0

DTC !!! DTC !!! Yahu neymiş bu dtc :) Benim araçtada 6 adet arıza  0199-0200 vs.kodu çıkmakta gauge menusunde...Malum aracın  periyodik bakımı zamanını bekledim.Garantinin bitmesi sebebi ile yetkili serviste bakımlarını yaptırmıyorum ,bunun yerine güvendiğim,gelen aracı kendinin gibi gören ustama yaptırmaktayım.Yağ-filtre aksamı değiştikten sonra usta (bakımdan once cıkan motor yagı degıtşırme ıkaz ) yazısınıda silelim dedi.Pc 'ye bagladık lakın tam 1 saat ugrasma sonunda ABS-ESP-Kapı kilit vs 5 tane daha kodu silemedik..PC yi internet uzerınden online olarak yazılımı yapan firmaya bagladık onlarda uzaktan erısım ıle denediysekte olmadı,silemedik..Sorun tamamen akü'den çıktı :) Voltaj düşüklüğü (12,3V).Şimdi 18000km de servis tarafından değişen akü normal kullanım şartlarında ve çok soğuk olmayan iklim şartlarında 2 sene sonra 50000km'de nasıl biter?  15-20 gün önce 2.viteste birden gaz  kesen, Teyp cd çalar iken anlık radyoya geçen ve tekrar düzelen bi takım sorunlar da yaşadım muhtemelen bu akü zayıflıgının sistemi olumsuz etkilemesi.Yanlız endişem şu olurda yuksek hızlarda fren vs gerektıren durumlarda abs vs kafayı yerde başımaza iş açarmı ? Hanı DTC Problemi yaşayan arkadaslar akunuze baktırın gerekıyosa şarj falan yaptırıp tekrar bı bakız derım.. Kazasız surusler..

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.