Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Kapı Altının Kaldırıma Sürtülmesi

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Görünüşe göre kapı altının kaldırıma sürtülmesinden baya muzdarip forum üyemiz varmış   :blink:  Ben de ilk kez babamın sağ ön kapı altını sürtmesinden sonra, kaldırımlardan uzak durmaya başladım, neyse ki çok üzülmeye değecek birşey değildi.

Sizinki de sandığınız kadar, üzülmenize değecek birşey değildir heralde. Öyleyse bile rutuşla giderlicebilecek bişeydir, canınızı sıkmayın  ^_^

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ufuk bekarsın sanırım. Evlenince alışırsın.: )

Bence araba ile arkadaş arasında seçim yapmayın, yaparsanız da ikincisini seçin.

Abi evliyim.Eşim dikkatli.Ya da benim titizliği görünce o da dikkat etmeye başladı.Onu alıştırdım.

Ondaki hassasiyet arabayla haşır neşir olan arkadaşlarda yok.Koltuga kaykılıp dizini torpidoya dayayıp ayağını boşta sallayana kadar gördüm.Kapıyı ahır kapısı gibi kapayanlar bonus.İnip binerken eşiklere basan yetmeyip koltuk sırtına basan.Bunlar hep olan tipler.Mesela bi çocuğum olsa da arabanın içine yapsa temizlerim.Eşim vursa kırsa tamam.Ama kardeşim senin bana bi kuruş faydan yok.En azından malıma zarar verme.

ufuk özdemir tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Valla ben bu kadar takacak olsam ailem dışında kimseyi bindirmem arabama. Kasit olmayacağına göre Dünya malı der geçerim. Amacina hizmet etsin yeter. Ne kadar sevsek de araçlarımiz amacımız olmamalı diye düşünüyorum....

Yanıtlama zamanı:

Bu kadar dikkat etsek de birinin kasıtlı kasıtsız çarpma ihtimali var. Kimsenin yoksa sizin birine çarpma ihtimaliniz var. Bunların her an olabileceğini kabullenincd bu gibi basit şeylerin insanı malının kölesi yaptığını düşünüyorum ben. Bizim arabada 4-5 tane çizik sürtme vs. Var, kimin yaptığı belirli değil, hata yaptım diye kendimi mi parçalıyım arabanın parasını ödemiş babama mı atarlanıyım?

Bu mantığım yüzünden belirli bir maddi güce gelmeden belirli bütçenin üzerindeki arabaları almamam gerekli görünüyor maleaef. Hele ki bizimki gibi bol bulunan, seri üretim araçlar dışındakileri insanlar nasıl kullanıyor hayran kalıyorum da sonuçta dünya malı diyip geçmek lazım. Alternatifi büyük eziyet

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.