Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257486 Arabada çoluk çocuk izler diye şeyettiydim Bence vazgeç bu sevdadan. Senin niyetin başka kendin izliycen. Filmler dışarıdanda görünüyor unutma. Ha o hologram olayı benim hoşuma gitti bayan olan. Hiç olmazsa trafikte işe yarıyo. Benim hatun anca yavaş dur aman sağda araba var diyip duruyo. Geçsin arkada otursun demi ama. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257494 Burak neyi kurdun. Adı ne programın abicim awesome HUD renkleri değiştirebiliyosun gayet güzel Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257495 awesome HUD renkleri değiştirebiliyosun gayet güzel Süpermiş valla. Arabada güzel görüntü verirse 10 numero olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 14, 201411 yıl comment_257498 Süpermiş valla. Arabada güzel görüntü verirse 10 numero olur. Ben daha öncede kullandım.. dikkat dağıtıcak kadar parlak değil... nası diyimm yansımanın cilvesi mi desem Sanki gerçekten camda gibi bi görüntü çıkıyor... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257747 Süpermiş valla. Arabada güzel görüntü verirse 10 numero olur. Abi senin için ve diğer arkadaşların görmesi için taze taze video çektik.. Limiti aşmamın sebebi yazılımın aynı zamanda uyarıda verdiğini göstermek.... Deneme amaçlıydı Not : Tırt Nohyaa sadece 360 p çekebildi Ağustos 15, 201411 yıl Burak Çınar tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257752 Şarj/Deşarj süresi ve şekliyle ilgili bir bilgi var mı? Şayet pek yerinde sabit duracak bir alete de benzemiyor. İşlevsel özellikleri şahane ama. Çinliler 1/4 fiyatına kopyasını yaparlar şayet. Geçenlerde goPro'nun çakmasını gördüm, sanırsınki goPro bunlardan araklamış, daha özellikli vs bi alet ve 1/10 fiyatında. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257753 Abi senin için ve diğer arkadaşların görmesi için taze taze video çektik.. Limiti aşmamın sebebi yazılımın aynı zamanda uyarıda verdiğini göstermek.... Deneme amaçlıydı Not : Tırt Nohyaa sadece 360 p çekebildi Müzik güzelmiş. Denedim programı gayet güzel. Yarın uzun yolda bakım nasıl olcak Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 15, 201411 yıl comment_257755 Müzik güzelmiş. Denedim programı gayet güzel. Yarın uzun yolda bakım nasıl olcak Abi eminim seviceksin Gece keyifli ve premium Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın