Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×
  • Hoş Geldiniz!

    Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

    Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ankara Da 2. El Araç Alan Bayi


Mesut Özbek

Önerilen Mesajlar

İyi günler. Haftaya bir iş için Ankara da olacağım. Bildiğiniz 2. el araç alan Ford bayii var mı?Civar iller de olabilir. Aracımı satmak istiyorum hazır oradayken. Etrafımdaki bayiler 2. el araç almıyormuş. Sağolun.

 

 

 

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Bayiye araç satmak pek mantıklı değildir; benim 17.500'lük aracıma 10 Bin lira vermişlerdi, yine ben oradayken gelen bir çift vardı, 13.000 TL istedikleri clio araçlarına 6 Bin lira teklif vererek yuh çektirmişlerdi kendilerine :)

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında bende bayiye satma yanlısı değilim ama olay şu: Birkaç gündür eşim için aracı otomatik bir araçla değiştirmeyi düşünüyordum. Hazır Ankara ya gelmişken seçenek çok olur diye oradan alayım dedim ama aracı satmam gerekiyor bunun için. Sanırım hemen de elden çıkaramayacağım. Bu yüzden hani orada şöyle kurumsal ya da bilinen bir yer var mı diye sormuştum? Ya da çözüm bulamazsam aracı Ankara girişinde park edip üzerine de satılık yazısı koymayı düşündüm sanırım böyle de satarım.

Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Aslında acil bir durum yok ise Kurban bayramı öncesinde satışlar yükselir.Dolayısıyla öldü fiyata gitmemiş olur.Alacağınız araca karar verdiyseniz takas yolunu deneyin.İlan koydunuz mu sahibinden e.

Evet ilan verdim.Hayırlısı olsun.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor

Hesap oluştur

Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.

Hesap Oluştur

Giriş yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Giriş Yap
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.