Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201412 yıl comment_255948 İyi günler. Haftaya bir iş için Ankara da olacağım. Bildiğiniz 2. el araç alan Ford bayii var mı?Civar iller de olabilir. Aracımı satmak istiyorum hazır oradayken. Etrafımdaki bayiler 2. el araç almıyormuş. Sağolun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201412 yıl comment_255966 Bildigim kadariyla bayiler ancak siz onlardan araç alırsanız eski aracınızı alıyorlar. Eskişehir Otokoç u da bir arayıp sorun isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201412 yıl comment_256005 Alsalar da degerinden dusuk fiyat teklif edeceklerdir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 4, 201412 yıl comment_256007 Geçen yıl 22000 liraya sattığım arabama peugeot bayisi 15000 vermişti 208 almayı düşünüyordum o zaman kıyaslamayı yapın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201412 yıl comment_256035 Bayiye araç satmak pek mantıklı değildir; benim 17.500'lük aracıma 10 Bin lira vermişlerdi, yine ben oradayken gelen bir çift vardı, 13.000 TL istedikleri clio araçlarına 6 Bin lira teklif vererek yuh çektirmişlerdi kendilerine Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201412 yıl Yazar comment_256075 Aslında bende bayiye satma yanlısı değilim ama olay şu: Birkaç gündür eşim için aracı otomatik bir araçla değiştirmeyi düşünüyordum. Hazır Ankara ya gelmişken seçenek çok olur diye oradan alayım dedim ama aracı satmam gerekiyor bunun için. Sanırım hemen de elden çıkaramayacağım. Bu yüzden hani orada şöyle kurumsal ya da bilinen bir yer var mı diye sormuştum? Ya da çözüm bulamazsam aracı Ankara girişinde park edip üzerine de satılık yazısı koymayı düşündüm sanırım böyle de satarım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201412 yıl comment_256080 Aslında acil bir durum yok ise Kurban bayramı öncesinde satışlar yükselir.Dolayısıyla öldü fiyata gitmemiş olur.Alacağınız araca karar verdiyseniz takas yolunu deneyin.İlan koydunuz mu sahibinden e. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 5, 201412 yıl Yazar comment_256090 Aslında acil bir durum yok ise Kurban bayramı öncesinde satışlar yükselir.Dolayısıyla öldü fiyata gitmemiş olur.Alacağınız araca karar verdiyseniz takas yolunu deneyin.İlan koydunuz mu sahibinden e. Evet ilan verdim.Hayırlısı olsun. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın