Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254248 Stop ettigimiz arac el freni cekilmeden viteste birakildiginda biraz egimli bir yolda birakildiginda hareket eder mi? Benim araba calismaya çalışıyor gibi tekleye tekleye gidiyor arkadas bunun aorun oldugunu ve gitmemesi gerektigini iddia etti araci hem iler hem geri viteste denedik hareket ediyor. Sizin fikriniz nedir? Suan disarida oldugumuzdan nette bir arastirmada yapamadik Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254250 Eğim fazla ise kaçırır... Aracın burnu yukarı bakıyo ise 1. viteste aşağı bakıyorsa geri viteste bırakılması gerekir... Eğimin fazla olduğu yerde adım adım kaçırır Tecrübeyle sabit Tavsiyem önce el freni çekilip sonra viteste bırakmak Şanzımana yük bindirmemek adına Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254251 Öncelikle eğim'e göre değişir. Ama bir sınıra kadar da tutması gerekir. Somut kıyas olmadıkça uzaktan el atmak zor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl Yazar comment_254253 Eğim fazla ise kaçırır... Aracın burnu yukarı bakıyo ise 1. viteste aşağı bakıyorsa geri viteste bırakılması gerekir... Eğimin fazla olduğu yerde adım adım kaçırır Tecrübeyle sabit Tavsiyem önce el freni çekilip sonra viteste bırakmak Şanzımana yük bindirmemek adına Bunlari yapiyoruz zaten cevap icin tesekkurler arkadas bana gore arac konusunda daha bilgilidir tartisinca net bir bilgi olsun istwdim egimde 35 derece gibi filan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254254 Tam bilmiyorum ama 1988 model bir Ford Taunus'umuz vardı biraz yağ yakardı babama motor bitik yağ yakıyorum dediğimde arabayı yokuşa çekti 1. vitese taktı el frenini indirip frendende ayağını çekti araba sizin dediğiniz gibi sanki birşeyden atlaya atlaya yavaş yavaş ilerlemeye başladı o zaman motorda sıkıntı var demişti motor kompresyonu az olduğu için bunu yaptığını söylemişti sağlıklı motorda araç vitesteyken durmalıymış(eğime göre değişebilir) sizde sıkıntı yoktur muhtemelen sonuçta 1988 model arabanın motor teknolojisiyle şimdiki teknoloji değişmiştir her nekadar temel prensip aynı olsada. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl Yazar comment_254256 Benim aracta aynen yazdiginiz gibi atlaya atlaya yavas yavas hareket ediyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254260 Benim aracta aynen yazdiginiz gibi atlaya atlaya yavas yavas hareket ediyor Olması gerektiği gibi... kaçırır durur kaçırır durur kaçırır durur Eğim fazla anlaşılan Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254270 2 yıl Kars'ta ikamet ettim, kışın -20 -30'lu derecelerde el freni çekecek babayiğit pek olmuyordu Eğimli yerde de bırakıyordum ama dik rampalarda nasıl olur onu denemedim, çünkü o kadar dik rampa yoktu.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 20, 201412 yıl comment_254279 Cem abi ve Mertol abi bu konuya şurada değinmişlerdi 2. sayfada özellikle: Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 21, 201412 yıl Yazar comment_254286 Cem abi ve Mertol abi bu konuya şurada değinmişlerdi 2. sayfada özellikle: Okudum orasi cok karışmış teknik bilgiler dolu kisacasi bu normal bir durummus egim vat sonucta Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın