Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl Yazar comment_303029 fordun katalogda ışıklı vitez topuzu gordum bayıde yok dıyor.ayrıca bunu kullanan var mı forum uyelerı arasında.aksam hoş durur kaanatındeyım. orjinali daha rahat ve kibar. Işıklı sadece güzel görünüyor. Birde 1cm kadar yükseliyor topuz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303032 04.05.2015 - 18:22 tarihinde, G.Ercan yazdı: fordun katalogda ışıklı vitez topuzu gordum bayıde yok dıyor.ayrıca bunu kullanan var mı forum uyelerı arasında.aksam hoş durur kaanatındeyım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303040 Bu ışıklı vites topuzunu otomatiğe taksak uyar mı ki Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 201511 yıl comment_303049 Bu ışıklı vites topuzunu otomatiğe taksak uyar mı ki Olacağını sanmam [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl comment_451843 Style ve trend kullanıcıları olarak derdimize derman olacak şu konsolu Türkiye de bulamamak bizi üzmeye devam ediyor. İki koltuk arasına bir tane düzgün kol dayama bulamadık gitti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 20178 yıl comment_451844 1 dakika önce, İlker EFEOĞLU yazdı: Style ve trend kullanıcıları olarak derdimize derman olacak şu konsolu Türkiye de bulamamak bizi üzmeye devam ediyor. İki koltuk arasına bir tane düzgün kol dayama bulamadık gitti. Profil bilgilerinizi lütfen doğru (2 yaşında okur-yazar değilseniz) şekilde düzenleyiniz Aksi halde üyeliğinizi dondurmak zorunda kalabiliriz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 15, 20188 yıl comment_470204 Merhabalar 2015 Model Ford Focus Titanium aracımın ön ızgarası çarpma sonuçu kırıldı orjinal yedek parça almak istiyorum uygun önerebileceğiniz bir yer varmıdır ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl comment_504466 İnternetten parça alırken hangi siteden sipariş veriyorsunuz ? Bir de yıllık bakıma gitmeden önce(özel servis) internette bakım setleri var hazır satılan, onları alsam diye düşündüm böyle yapan varsa nerden aldığını söyleyebilir mi ? Teşekkürler şimdiden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 28, 20197 yıl comment_504472 45 dakika önce, Mehmet Yılmz yazdı: İnternetten parça alırken hangi siteden sipariş veriyorsunuz ? Bir de yıllık bakıma gitmeden önce(özel servis) internette bakım setleri var hazır satılan, onları alsam diye düşündüm böyle yapan varsa nerden aldığını söyleyebilir mi ? Teşekkürler şimdiden. @ER-OL Otomotiv'den. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın