Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Şeker Kırmızı Ecoboost St Oldu...

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Hayırlı uğurlu olsun birazda teknik bilgi alsak. Lastik- jant ölçüleri, fiyat v.b..

Teşekkür ederim

Lastik 235/40/R18 ebat

Çok güzel olmuş Serdar.

Bakalım sırada ne var [emoji4]

Bişe kalmadı sanırım [emoji3]

• Yanıt 360
  • Görüntüleme 53,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Kaliperleri fuşya yapacakmış

Gelimde sen boya bana [emoji3]

Ayıpsın. Seni bile boyarım gel gel

Yanıtlama zamanı:

Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde.

Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları :D

Yanıtlama zamanı:
Oem st jantlarımızda tamam

84cc8580f342f23fdd8f78f6d701fe2e.jpg

3dd4c98e11d729b8523cd962c603c5d2.jpg

03e4e4191ef9af5767193fe0b9ed46b1.jpg

41 kere maşallah allah tekerine taş değdirmesin

Yanıtlama zamanı:
Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde.

Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3]

Abi bana sattığını yazmada sakın. Sonra Yahya ile kılıç kalkan oynamayalım

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3]

Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş [emoji3]

Yanıtlama zamanı:
9 dakika önce, Serdar yaman said:

Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş emoji3.png

Bu ebatları bulmak biraz zor evet, ben de zor bulmuştum sipariş verip 20 gün kadar beklemem gerekti, lastiği taktığımda daha fabrikadan çıkalı tam 1 hafta olmuştu yani az sayıda getiriyorlar o da hemen tükeniyor.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş [emoji3]

Bu ebatları bulmak biraz zor evet, ben de zor bulmuştum sipariş verip 20 gün kadar beklemem gerekti, lastiği taktığımda daha fabrikadan çıkalı tam 1 hafta olmuştu yani az sayıda getiriyorlar o da hemen tükeniyor.

Bakalım abi ilerleyen Zaman'larda artık

Oem st jantlarımızda tamam84cc8580f342f23fdd8f78f6d701fe2e.jpg

3dd4c98e11d729b8523cd962c603c5d2.jpg

03e4e4191ef9af5767193fe0b9ed46b1.jpg

41 kere maşallah allah tekerine taş değdirmesin

Cümlemizin abi Sağolasın..

Yanıtlama zamanı:

Belki ben o jantlarida alcam ayda bir farkli jant takip gezcem. Nerden biliyorsun ki abi vazgectigimi :)

Kurtulamazsin benden ;)

Serdarim hayirli ugurlu olsun gule gule kullan. Masallah 41 kere

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar
Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3]

Belki ben o jantlarida alcam ayda bir farkli jant takip gezcem. Nerden biliyorsun ki abi vazgectigimi [emoji4]

Kurtulamazsin benden [emoji6]

Serdarim hayirli ugurlu olsun gule gule kullan. Masallah 41 kere

Sanada kardeşim [emoji3]

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Güle güle kullan.

Maalesef bu jantlara hiç ısınamadım.

10 güne gelince canlı bakarsınız hocam [emoji3]

Gece takınca karanlıkta çekmiştim resmi

94ab6063bcf3cad67483ad5195b60dc2.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

goodyear 235/40 r18 95y eagle f1 asymmetric 2 xl lastiklerimizde takıldı

cd5fff761b85d69b98e16ca4cc71d414.jpg

92a261948921a9be728d7eba7e6251b5.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.