Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336092 Hayırlı uğurlu olsun birazda teknik bilgi alsak. Lastik- jant ölçüleri, fiyat v.b.. Teşekkür ederim Lastik 235/40/R18 ebat Çok güzel olmuş Serdar. Bakalım sırada ne var [emoji4] Bişe kalmadı sanırım [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336097 Kaliperleri fuşya yapacakmış Gelimde sen boya bana [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336098 Kaliperleri fuşya yapacakmış Gelimde sen boya bana [emoji3] Ayıpsın. Seni bile boyarım gel gel Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336099 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336100 Oem st jantlarımızda tamam 41 kere maşallah allah tekerine taş değdirmesin Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336101 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Abi bana sattığını yazmada sakın. Sonra Yahya ile kılıç kalkan oynamayalım Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336102 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336105 9 dakika önce, Serdar yaman said: Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş Bu ebatları bulmak biraz zor evet, ben de zor bulmuştum sipariş verip 20 gün kadar beklemem gerekti, lastiği taktığımda daha fabrikadan çıkalı tam 1 hafta olmuştu yani az sayıda getiriyorlar o da hemen tükeniyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336106 Abi bi dünya yeri aradık Yahya ile 3 tane bulduk lastik yok piyasada fabrikada bulamadım eskileri taktım bakalım ilerleyen Zaman'da yahyaya bende sevindim dillendire dillendire oldu bu iş [emoji3] Bu ebatları bulmak biraz zor evet, ben de zor bulmuştum sipariş verip 20 gün kadar beklemem gerekti, lastiği taktığımda daha fabrikadan çıkalı tam 1 hafta olmuştu yani az sayıda getiriyorlar o da hemen tükeniyor. Bakalım abi ilerleyen Zaman'larda artık Oem st jantlarımızda tamam 41 kere maşallah allah tekerine taş değdirmesin Cümlemizin abi Sağolasın.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336110 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Belki ben o jantlarida alcam ayda bir farkli jant takip gezcem. Nerden biliyorsun ki abi vazgectigimi Kurtulamazsin benden Serdarim hayirli ugurlu olsun gule gule kullan. Masallah 41 kere Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl Yazar comment_336141 Hayırlı olsun Serdar bu haliyle çok daha güzel olmuş, hani Goodyear F1 Asym2 alıyordun ? Gerçi lastikler yeniye benzemiyor alacaksın herhalde. Bu arada beni Yahya'da kurtardığın içinde ayrıca teşekkür ederim az kaldı satacaktım benim jantları [emoji3] Belki ben o jantlarida alcam ayda bir farkli jant takip gezcem. Nerden biliyorsun ki abi vazgectigimi [emoji4] Kurtulamazsin benden [emoji6] Serdarim hayirli ugurlu olsun gule gule kullan. Masallah 41 kere Sanada kardeşim [emoji3] Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 201510 yıl comment_336143 Güle güle kullan. Maalesef bu jantlara hiç ısınamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 22, 201510 yıl Yazar comment_336172 Güle güle kullan. Maalesef bu jantlara hiç ısınamadım. 10 güne gelince canlı bakarsınız hocam [emoji3] Gece takınca karanlıkta çekmiştim resmi Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 201510 yıl Yazar comment_336634 goodyear 235/40 r18 95y eagle f1 asymmetric 2 xl lastiklerimizde takıldı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın