Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

2014 Merida Crossway 100 Bisiklet Almayı Düşünüyorum.

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

@Mertcan Çelik tatilde misin ? Bak kıtalararası sürüş ? 

Yalnız vapur öyle gitmiyor ya neyse  ?

Kazlıçeşme topkapı arası hafif eğim ama deli karşı rüzgar yedim . Nabız da 170i vurunca (benim yaşım için üst sınır) o 1-2 km yi 2 dinlenme ile tamamlamak durumunda kaldım.  Oysa sahil yolu ne güzeldi. arkadan rüzgar pedala dokun hızım 40 oluyordu. 

https://www.relive.cc/view/1750840501

• Yanıt 160
  • Görüntüleme 47,1k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Amaan şimdi Sabri bunun jantlarını, Doğan led takmak için, Alperen bunun tutamacıyla, Servet çip işiyle, Serdar'da geri görüşlü geniş ekran ile , Cenk hocada acaba bunun yerine şunu mu,bunu mu yoksa

• Alperen amörtisör senin enerjini soğuran ve uzun vadede yoran bir şey. Amortisör hem ağırlığı hem bu senin enerjini sömürmesi açısından önerilmiyor. Arka amörtisör sadece downhill yani dağdan aşağı in

• ismail orçan
    ismail orçan

CUBE iyidir bisikletin ön maşa rock shock havalı muhtemelen tepki ve sertlik ayarı var arka aktarıcı slx benim arka aktarıcıdan pedalı tam çıkartamadım benim pedalda Slx 27 yada 30 vites sanırsam cube

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Ben cevapları yazmışım da yollamamışım ilginç bir şekilde:

06.08.2018 - 10:36 tarihinde, H. Cenk yazdı:

@Mertcan Çelik tatilde misin ? Bak kıtalararası sürüş ? 

Yalnız vapur öyle gitmiyor ya neyse  ?

Kazlıçeşme topkapı arası hafif eğim ama deli karşı rüzgar yedim . Nabız da 170i vurunca (benim yaşım için üst sınır) o 1-2 km yi 2 dinlenme ile tamamlamak durumunda kaldım.  Oysa sahil yolu ne güzeldi. arkadan rüzgar pedala dokun hızım 40 oluyordu. 

https://www.relive.cc/view/1750840501

Rüzgar büyük sıkıntı abi ya, Maltepe sahilde bile bir ara rüzgara karşı giderken hayattan soğudum. Bu yarışlardaki adamlar neden birbirilerinin diplerinden gidip duruyorlar uygulamalı anlamış oldum ?

Tatilde değilim de Japonya için ayırdığım bütçedeki hesaplama hataları sebebiyle amansız pinti moda geçtim, bisiklet alma etme işini de büyük ihtimalle erteleyeceğim. İyi bir gazla başladım ki illaki devamı da gelecek ama ne zaman gelecek göreceğiz ? 

07.08.2018 - 12:18 tarihinde, Onur Sezgin yazdı:

@Mertcan Çelik ne yaptın bisiklet işini?

Bayram sonrası taşınma işleri çıktığından şimdilik erteledim. Çekmeköy taraflarında bisiklet sürecek düzgün bir yerler bulursam yine girişesim var.

Bugün de bunu gördüm turdan tanıştığım bir arkadaşın facebook'unda:

39026916_1933110536752953_3536370406740983808_n.jpg.5a1ed95a78bfbe56127fdb505efb7806.jpg

konu başlığını ararken tabi aklım yine arabaya gitti merida yerine meriva yazdım ya la :kıhkıh:

Yanıtlama zamanı:

@Mertcan Çelik

5-7 ekim bodrum bisiklet turu var... otel konaklamalı... gel gidek ? 

image.jpg

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Onur Sezgin yazdı:

@Mertcan Çelik

5-7 ekim bodrum bisiklet turu var... otel konaklamalı... gel gidek ? 

Çalışıyorum malesef. Gerçi çalışmayan halim de üşenirdi şimdi gerçekçi olalım ?

Yanıtlama zamanı:
10 saat önce, Onur Sezgin yazdı:

@Mert Yürüyen senin şu bisiklet taşıyıcı benim sedana uygun mudur?

abi hiç bilemiyorum ki... Yukarılarda bir yerde modeli yazmıştık sanırım, araştır derim internetten. Öyle bir kenarda yatıyor valla, para mara istemem biri alsın hayrını görsün helali hoş olsun

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Mert Yürüyen yazdı:

abi hiç bilemiyorum ki... Yukarılarda bir yerde modeli yazmıştık sanırım, araştır derim internetten. Öyle bir kenarda yatıyor valla, para mara istemem biri alsın hayrını görsün helali hoş olsun

HB için yazmış Cenk Abi... bana uymaz... saol canım ihtiyacı olan alsın ? öptüm ? 

Yanıtlama zamanı:
33 dakika önce, Onur Sezgin yazdı:

HB için yazmış Cenk Abi... bana uymaz... saol canım ihtiyacı olan alsın ? öptüm ? 

Ben de öptüm canım ? 

• 4 yıl sonra...

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.