Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 3 Tdci 45000 Bakımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

rutin 45 bin bakımı + arka iki fren balatası değişimi 511 tl ödedim

Balatalar motocraftsa cok iyi cc rutin bakimda yok bu arada istege bagli yaptirdinizmi.

Bende geçen hafta 45000 bakımını yaptırdım 400.66 tl ye. aynı şeyler değişti.

Rot ayari ve cc varmiydi

Şahin Doğan tarafından düzenlendi

• Yanıt 56
  • Görüntüleme 20,4k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Cem Boneval
    Cem Boneval

Fiyat normal, içinde en az 100 TL CC var, rot ayarına da en az 50 TL yazmışlardır. Pahalı olmasına pahalı ama Ozan'ın dediği gibi özel durumlar olmadıkça altına inmek pek kolay değil. Balataları da

• Hava filitresini ihmal etmeyin derim...

• Erhan GÜLER
    Erhan GÜLER

Hocam kocaelideki serviste mi yaptırdınız ? Mazot filtresi dahil değil sanırım. Fiyat normal. Balata konusunda çok iyi yapmışsınız, 30 bin bakımında bana da bitik dediler önler için arkalar idare eder

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

hepsi dahil

Gercekten iyi hayirli olsun.

Yanıtlama zamanı:

Yetkili servis bakiminda yagi disaridan alip gorursek bir sikinti olur mu? Ben varilden ne oldugu belli olmayan yag koydurmak istemiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Ben motocraft ön-arka balatayi 200 tlye aldim 50 lirada taktirdim bosch markaya nasil 200 verdiniz anlamadim

Yanıtlama zamanı:

Ben motocraft ön-arka balatayi 200 tlye aldim 50 lirada taktirdim bosch markaya nasil 200 verdiniz anlamadim

Aslında çok fark yok deniyor ikisi arasında, senin kullanımda fark ettiğin bişey var mı?

Yanıtlama zamanı:

Aslında çok fark yok deniyor ikisi arasında, senin kullanımda fark ettiğin bişey var mı?

Yok çünkü fabrika çıkışı balatalarla ayni. Bu soruyu Bosch takan kişiye sormak lazim :)
Yanıtlama zamanı:

Yok çünkü fabrika çıkışı balatalarla ayni. Bu soruyu Bosch takan kişiye sormak lazim :)

Sadece Ford logosu yok üzerinde değil mi?

Yanıtlama zamanı:

Sadece Ford logosu yok üzerinde değil mi?

Galiba var tam hatirlamiyorum ama arka balatadan gozukuyor yarin bakar yazarim
Yanıtlama zamanı:

Galiba var tam hatirlamiyorum ama arka balatadan gozukuyor yarin bakar yazarim

Özel servisde büyük km takılırken orada yine sormuştum sadece logosu yok denilmişti, demekki o başka herhalde Sabri..

Yanıtlama zamanı:

en güzelini yapmışsın.Yetkili servislere de artık bi tepki göstermek gerekiyor.Polen filitresine 110 lira dediler bana da şaka gibi...

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Özel servisde büyük km takılırken orada yine sormuştum sadece logosu yok denilmişti, demekki o başka herhalde Sabri..

Balata bu (arka)IMAG3151_zps8ppjflgk.jpg

Ben kullanimda bir fark goremedim. Sadece km fark eder dediler benim aractan cikanlarda ford amblemi vardi seninkinde yok. Fiyat konusuna gelince servis sadece onlere 330 deyince 4 une 180 vermek cazip geldiginden baliklama atladim resmen :). Dedigim gibi fark goremedim ayni tekerde suan balatalar yeni oldugundan bu daha iyi diyebilirim.

Yanıtlama zamanı:

Merhaba,

Aracımın 30000 bakımını Ford servisinde 660Tl'ye yaptıktan ve üzerine 4 fren balatası için 600 küsür lira daha istemelerinin akabinde dışarıda aynı marka ürünü yarı fiyatına taktırmamdan sonra (yardımı olan herkese ayrıca teşekkürler); 45000 bakımını da aracı garantiden çıkarmayacak ama Ford olmayan bir servise yaptırmaya karar verdim. Ancak bir sürü sorum var;

1) 45000 bakımı neleri içerir? Nelerin yapılması ve değişmesi gerekir? Örneğin DPF değişecek mi? Kullanım kılavuzunda kendi kendini temizler yazıyor, emin olamadım. 

2) Klimaya takılan telefon tutacaklarından almıştım, arkasındaki ufak tırnaklardan ikisi klimanın içine düştü. Bir süredir de klimanın dönüş hızı 2'nin üzerindeyken çok sesli ve uğultulu çalışıyor. Sorun içeri düşenlerden olabilir mi? Öyleyse zararlı mıdır? Nasıl alabiliriz?

3) Üstteki soruyla alakalı olabilir ama emin değilim. Klima açıkken tüketim +1 lt kadar artıyor. En azından uzun yolda bu kadar çok değildi eskiden. Sorun içeri düşenler olabilir mi yoksa klimanın polen filtresi ile mi alakalı? 

4) Aracımın gidişinde, duruşunda hiç bir problem yok. Sadece ve sadece ilk iki vitesteyken torkun çok yüksel olduğu devirlerde (1500-2500 arası) gaza fazlaca basarsam; başka bir deyişle motora çok tork üretmesini söylersem direksiyona varacak kadar ciddi (sürüşü vs. etkilemiyor ancak kesinlikle hissediliyor) bir titreme oluyor. Daha önce de aynı sorundan (kullanılamayacak kadar kötü halini düşünün) servise gitmiştim ve garantiden motor kulak + takozlarını değiştirmişlerdi, üzerine de özel bir çelik yapıştırıcısı kullanmışlardı. Alınan önlemlere rağmen aynı sorunun ortaya çıkması normal midir? 

5) Lüleburgaz'da bildiğiniz ucuz, aracı garantiden çıkarmayacak ve güvenilir bir servis var mıdır smile.png

Şimdiden çok teşekkürler.. 

Yanıtlama zamanı:

1)

2) Zararlı olabilir, çıkarın/çıkarttırın.

3) Tüketim artması normaldir. Düşen parçayla ilgili olamaz.

4) Motor kulağı parçalamak kolay değildir. Servise gitmeniz lazım.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.