Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_20967 Şimdi hocam isimler değişebilir... Mesela bizim tdci'lar pegout'da hdi olarak geçer gibi gibi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_20970 O değil de benim bildiğim Honda CRDI dizel motorunu kullanıyordu CDTI motoru hiç bir aracında göremedim şu ana kadar. Yanılıyor muyum? Abicim konu başlığı Hyundaiden hondaya kaydığı için karıştı biraz CRDI motoru kullanan hyundai Hondanın kullandığı dizel motor i-CDTI diye geçer İki motorunda sistemi aynı Yakubun dediği gibi sadece isimler değişik Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_20994 Abicim konu başlığı Hyundaiden hondaya kaydığı için karıştı biraz CRDI motoru kullanan hyundai Hondanın kullandığı dizel motor i-CDTI diye geçer İki motorunda sistemi aynı Yakubun dediği gibi sadece isimler değişik Hondanın dizel motor kısaltması i-CTDi (Intelligent Commonrail Turbocharged Direct injection) dır. Bu motor opelin cdti motoru değildir ! Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21027 Hahahahahaaaa...Focus 3 ün içini beğenmeyenlere sunulur..Arabanın iinde "Deprem" olmuş ağzı gözü eğilmiş,cin çarpmış...1980 lerden kalma orta konsol resmen.... Valla her harfine katılıyorum, on numara yorumlamışsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21032 Allahınızı severseniz şu arabaya ve iç konsola bakın yaaa..İnsan otomobil sürmekten soğur valla ...Iyyyyyy....Focusun Orta konsoluna dağınık,karmaşık diyen oto dergisi yazarlarının gö--z--üne sokmak lazım bu videoyu valla..Iyyyyyyy..... http://youtu.be/YJSDL5dKhR0 Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21033 Allahınızı severseniz şu arabaya ve iç konsola bakın yaaa..İnsan otomobil sürmekten soğur valla ...Iyyyyyy....Focusun Orta konsoluna dağınık,karmaşık diyen oto dergisi yazarlarının gö--z--üne sokmak lazım bu videoyu valla..Iyyyyyyy..... http://youtu.be/YJSDL5dKhR0 Başka bir yerden link vermen mümkün mü youtube açılmıyor işyerinden. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21039 Başka bir yerden link vermen mümkün mü youtube açılmıyor işyerinden. http://www.hondasanmarcos.com/New-VehicleResearch.aspx?MakeId=1000013&Make=Honda&Model=Civic+Sdn&ModelId=1011835 www.hondasanmarcos.com burayı dene..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21040 konsol ile kapının birleşim yerine bakarmısın. iğrenç. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21046 bu yeni vivic sedan mı şimdi.... yapmayın arkadaşlar tartışmaya değmez... eskisinde ne hayır, meymenet vardı ki, yenisinde olsun..., ona dizel motor değil sulu motor da taksalar nafile... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21052 karalama değil gerçek... haa bunu görmeyenler var o başka... şuanki kasalar ortada hepimiz görüyoruz... azıcık oto bilgimiz varsa.. ne mal olduğu belli Takılıyorum canım iyi arabaya iyi diyoruz dimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21053 En sevmediğim araçlar şu civicler çukur gibi yahu. Ama accordu severim ben mesela. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21054 Dış önden accord gibi olmuş civic ama iç ve arka asla... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21058 Accordlar gerçektende iç dış tasarım ve kalite olarak çok iyi araçlar. Ama civic ler tırt. ilk ve ondan sonra çıkan kasalar iyi deniyor ama onlarında tipi benim hoşuma gitmiyor açıkçası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl comment_21061 Honda gitsin motorsiklet yapsın,mitsubishi klima,samsung overlock makinası,hyundai çelik,toyota iş makinası-bisiklet,suzukide scooter yapsın arkadaş,bu ne yaaa tipsiz tipsiz arabalar modeller... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201114 yıl Yazar comment_21083 Honda kullanıcıları ne diyecek bu Yeni Civic'e çok merak ediyorum ! Sonuç olara kocaman bir hayal kırıklığı civic. Dizel motor koyacakmış,hah hah haaa...... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın