Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201412 yıl comment_238246 ya bugun yolda giderken bi anda fren stop lambası arızalı kontrol ettirin gibi bi yazı cıktı inip frene basıp baktım hepsi yanıyo bide bu araç bilgisayarından da sistem denetimi yaptım hersey normal gözüküyo suan ama kafama takıldı durduk yerde cıkması nedir acaba böyle bişe ile karsılasan var mı_? Nisan 19, 201412 yıl Rıdvan Kargın tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 19, 201412 yıl comment_238254 O uyarı bende de çıktı 3-5 sefer. Hiçbir sorun yokken kendi kendine yazıp çiziyor işte. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201412 yıl Yazar comment_238541 O uyarı bende de çıktı 3-5 sefer. Hiçbir sorun yokken kendi kendine yazıp çiziyor işte. Tsk ederim ilk defa oldu o yüzden bi sorayım dedim Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201412 yıl comment_238557 Pil olsa dyecemki pil bitiyor erken ikaz verdi.Lamba yav patladıysa patlamıştır .Acaba su felan aldıda stoplar ondan sorunmu oluştu.Kuruyuncada geçti.Yağmur yağdığında yada yıkadığınızdamı oldu sorun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201412 yıl comment_238563 Pil olsa dyecemki pil bitiyor erken ikaz verdi.Lamba yav patladıysa patlamıştır .Acaba su felan aldıda stoplar ondan sorunmu oluştu.Kuruyuncada geçti.Yağmur yağdığında yada yıkadığınızdamı oldu sorun. Ampullerden birisi fazla yanlış akım çekersede olur. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın