Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 14, 2014 Şeklimiz yeter diyip tin tin giden insan sayısının artmasını giden gitmeyen arabalarıyla ve gözü karalıklarıyla daha yeni/güçlü/iyi yol tutan/iyi görünen arabalara veya sıradan insanlara "artizlik" yaparak bir şeyler elde etmeye çalışanlara tercih ederim... Hep diyorum ama anlatamıyorum. Ehliyet sahiplerinin psikoteknik testten geçmesi lazım. En azından psikolojik değerlendirmeden geçmesi lazım insanların. Şunları yaptıran insanların akıl sağlığının yerinde olduğunu kesinlikle düşünmüyorum. Düşün bu adamla aynı trafiği paylaşıyorsun. Kabusa gel. İlgi çekmekmiş. Külahıma anlatın... Der 180-200 beygirlik arabayı şehir içinde günlük kullanan ve yeni bodykit yaptırmış başğanımız... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 İnsan gerçekten hayret ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan G. Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 15, 2014 Anlayamıyorum. Anlayamazsınız! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap