Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2 Ye 2,5 Göstergesi Olurmu ?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle herkese merhabalar konuyu aradım ama formda bulamadım. Daha bir kaç gün önce 2005  focus 1.6 ghia   hb bir araç aldım daha yeni alışmaya çalışıyorum. Benim şöyle bir sorum olacaktı aracıma 2,5 luk  gösterge paneli taktırabilir miyim ? Bu uygulamayı daha önce yapan var mı  acaba ?  

Yanıtlama zamanı:

takılır diye biliyorum.. örnekleri var!..

• 2 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

Yapanlar var , biraz araştırırsanız bulabilirsiniz çok rahat.

Yanıtlama zamanı:

forumda konusu var focus 2 bölümünde 

Uygulamayı yapanlar var bende yapacaktım. Teknik açıdan bir problem çıkmıyor. Sadece yol bilgisayarı menüsünde anlık yakıtı göstermiyor ( ki bunu f2 de göstermiyor )

350 lira civarı bir masrafı var değermi tartışılır. Ayrıca aracın orta konsolunda ki klima panelini ya makyaj öncesi 2008 model olan versiyon ile yada onuda 2,5 ile değiştirmez iseniz aracın iç ışık renk tonu bozuluyor. Görüntü kötüleşiyor. (bana göre) 

İlgili konunun linki

Yanıtlama zamanı:

anlık yakıt gösterge ile alakalı olması lazım aslında. ELM ile açılır o sorun olmaz. cmaxte açmıştım ben(normal göstergeye yani).

birde anahtar kodlanması denilen bir işlem var IDS ile yapılıyor ancak detaylarını bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:

Sorunuzun cevabını bu uygulamayı yapan biri olarak vereyim gayet güzel olur. Bütün özellikler çalışır ve anlik tüketim de açılır. Sizin yapmanız gereken yedek anahtarinizi da yaniniza alip göstergeyi araca tanitmak.

• 3 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:
25.06.2014 - 11:27 tarihinde, Mesut Dumlupınar yazdı:

Sorunuzun cevabını bu uygulamayı yapan biri olarak vereyim gayet güzel olur. Bütün özellikler çalışır ve anlik tüketim de açılır. Sizin yapmanız gereken yedek anahtarinizi da yaniniza alip göstergeyi araca tanitmak.

Nasıl yaptın anlatım ve örnek var mı?

Yanıtlama zamanı:

--0 dakika sonra eklendi--

Nasıl yaptığınızı anlatır mısınız?

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.