Yanıtlama zamanı: Nisan 20, 201412 yıl comment_238425 Aracın özeti olmuş bu. Neyse teşekkürler bu konular için ayrıca kategorimiz bile var. Bu başlıkta ki soru spesifik birşeydi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241664 Bana bu sınıfta hangi aracın süspansiyonu daha konforlu yazabilir misiniz... Süspansiyon konforu denince benim için yoldaki bozuk zemini hisettirmemesi ve stabilize yolda ses absorbsiyonu aklıma gelir. Bu anlamda çok hoşuma giden araç Renault fluence. Mayıs 8, 201412 yıl Hasan Seyyitoğlu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241673 sürüş dinamikleri açısından f3 sınıfında çok iyi.Önceki kasalara göre iyileştirme yapılmış ama hala bir yalıtım sorunu var.Hyundai i30 a bindim inanın çok daha sessiz dizel olmasına rağmen.Süspansiyon sertliği yol tutuştaki başarısı gözönüne alındığında hoşgörülebilir özetle sınıfının en konforlusu değil Hocam yanlış arabaya binmiş olmayasınız i30 dizel veya benzinli kesinlikle fordun yanına konacak bir araç değil bayada kullandığım bir i30 za en son 'kardeşim 70 binliraya traktör alınırmı' demiştim ses yalıtım ve kullanılan malzeme kalitesinde çekik gözlülerin avrupa ve amerikan araçlarına yetişmelerine kırk fırın ekmek var diyebilirim Focus 3 aracımı almadan önce Golf 7 siparişi vermiştim bir aksilikten dolayı ve tabiki aylarca beklemek istemediğimden Focus ta karar kıldım LPG takılabilmesi ve fiyat olarak Golf ten düşük fiyatlı olması almamda yardımcı oldu inanın aracı hiç araştırmadan sadece bir kez test ederek test ettiğim gün aldım , konforuna gelince WV grubu Passat ve Golf için söylüyorum Focustan daha iyi malzeme ile gerçekten göz dolduruyorlar ancak WV den sonra ilk sıraya kesinlekle Focusu koyarım, bazıları aracın iç hacminin dar olduğunu söylesede benim için mükemmel araç size ben seninim senin için yapıldım ben seni bir sıcak sarayım der gibi kendinizi araçla bütünleşmiş hissettiriyor, arka koltuk aralıkları biraz daha fazla olsa idi mükemmel olurdu birde arka koltukta oturanlar basıklıkta şikayet ediyorlar buda bana normal geldi çünkü aracın arkasını spor görünümlü yapmak için bilerek basmışlar zaten bariz belli oluyor, bagaj hacmi bence sınıfına göre 50-70 lt kadar az ama malzeme kalitesine bakılırsa sınıfındaki araçları bırakın sınıfının üstündeki araçlardan bile iyi diyebilirim, süspansiyonlar sert ancak ben hayatımda böyle viraja giren bir C senkmenti görmedim sedan olmasına rağmen arkayı hiç atmıyor, sessizlik konusunda ise umduğumun üstünde olduğunu söyleyebilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 8, 201412 yıl comment_241753 herşey güzel ama amortisörler fazla sert geldi Raporla
Yanıtlama zamanı: Mayıs 13, 201412 yıl comment_242724 @Aydın Genç, Yeni kasa i30 dizel ses yalıtım anlamında daha başarılı focustan.Bizzat denedim aynı yollarda.Bu i30 focustan daha iyi araçtır anlamına gelmiyor tabiki Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248391 araç başarılı . kullanımı sürüşü güzel amortisör sert ama ona göre de daha iyi yol tutuşu var Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248430 aslında bu soru tam olarak "konfor" kelimesinden ne anladığımıza bağlı... bozuk yollarda ses almamak ve çok sarsılmamak ise - focus 3 başarısız gaza bastığınızda şahlanması ise - başarılı virajlarda arabayı ve yolu tam hissetmenizse- başarılı dışarıdan yol sesi rüzgar sesi almak ise - başarısız vs. vs. araçtan tam olarak ne istediğimize bağlı.... benim için konfor aracın gazına bastım mı şahlanacak ve indiğim vakit yormayacak bir araç olması lazım vectra dan sonra focus şahane geldi... Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın