Jump to content
2019 Temmuz'dan sonraki tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeni kayıt yapınız ×

Samet Ergül

Üye
  • Toplam İleti

    36
  • Katılım

  • Son ziyaret

Samet Ergül Hakkında

Profil Detayları

  • Şehir:
    İstanbul
  • Arabam:
    11 Focus Tdci Style Plus
  • Meslek:
    Öğrenci
  • Cinsiyet:
    Bay

Güncel Profil Ziyaretleri

612 profil görüntüleme

Samet Ergül's Achievements

Explorer

Explorer (4/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

13

Toplam Beğeni

  1. Komple titanyum panjur seti fiyatınız güncel mi ?
  2. Teyple bi alakasını olduğunu düşünmüyorum belkide sıcak soğuk ayarını yaptığın tuş sıcakta iken bozulmuştur sizde klima tuşu a/c ye bastığınızda araç ısıtmaya yönelik klima çalışıyodur. Kısacası sıcak soğuk ayarını yaptığın tuş işlevini gerçekleştiremiyor olabilir .
  3. Benimde başıma buna benzer bir olay gelmişti ancak benimkinde sadece ses vardı. Servise götürdüm ve klima motorunda balansızlık var dediler garanti kapsamında değişdi.
  4. Teşekkürler .. Direk servis teslim etmeden önce servistekiler yıkadılar.
  5. teşekkürler sıkıntı çıkarmadılar çok şükür .. )
  6. SA. abiler arkadasşlar. Bugün aracımı garanti bitmeden genel bir bakıma soktum . Aracımdaki şikayetler 1000-1500 dd da sağ ön taraftan bir zırıltı geliyordu . aracım 2. viteste pır pır yapıyordu .. 1. devirdaim pompası değişimi 2. sağ aks keçesi değişimi 3. yazılım güncellemesi işlemleri uygulanmıştır. Aracımda ki zırıltı devirdaim pompası değişimiyle hallolmuştur. Forumdaki bazı konularda da arkadaşların 2. viteste pır pır yapma şikayetini okumuştum. Yazılım güncellmesi ile bu sorunumda çok şükür çözülmüştür. şikayeti aynı olan arkadaşların garanti kapsamında ücretsiz değişim yapmaları yazılım güncellmesi yaptırmalarını tavsiye ederim. NOT: BAKIM İSTANBUL ÜMRANİYE NURAY OTODA YAPILMIŞTIR. Forumumuz için bir kaç tane resim çekmeye çalıştım ... devirdaim kontrolü aks keçesi değişimi en son da bıcı bıcı )) teşekkürler ...
  7. ibocan kibar kız https://www.youtube.com/watch?v=E21c7uc_TcU
  8. geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmaz inş Allah kazadan beladan öyle adi adamlardan korusun bizi ...
  9. haklısınız özür diliyorum ben belirtmeyi unuttum servisteki adam bana değiştirirz fakat ya sesi tamamen keser yada ötmeye devam eder diyo bundan dolayı kafam karıştı siz değerli abilere kardeşlere ondan sıkıntımı paylaşmak istedim teşekkürler ilginize ve yorumlarınıza ..
  10. haklısınız hocam biraz fazla bi genelleme oldu benim yorumumda demek istediğim araba yol tutmuyor diyorlar vitesi değire göre ayarlayım yani sert bir viraya girerken 6 ile değilde motorun güçlü olğu devirde 3000- 3500 girerse eğer araçın devri yülseldiği için yola daha iyi tutunacak ve savrulmayacak benim demek istediğim aracımız focusumuz gayet iyi yol tutuyor . tabili sizin dediğiniz gibi o saydığınız nicelikler de önemlidir ..
  11. sa focus ailesi . öncelikle hayırlı kandiller . soruma gelecek olursak aracımda 1000-1300 devir arasında aracımın motor kısmının sag ön tarafında bir zırıltı geliyor . ümraniye nuray yetkili servise götürdüm ve devirdaimden kaynaklandığı söyelndı. garanti kapsamında bana istersen değişelim dediler sizce değiştirmellimiyim szce ? teşekkürlerr
  12. aynı sıkıntı bende 1000 - 1300 devirlerde var ve servisteki abi devirdaimden dedi . garanti bitmeden garanti kapsamında yakın zamanda değiştirmeyi dişünüyorum
  13. araç başarılı . kullanımı sürüşü güzel amortisör sert ama ona göre de daha iyi yol tutuşu var
  14. vitesi 4 taksın dip gaz yapsın yol tutuş görsün gazdan çekmesin ama virayı alırken yoksa kayar .. !! ))
  15. focuslarımızdaki şanzıman spor şanzıman değil . aracımızı biraz asi kullanınca yani debriyajdan sert çekince veya vites arttırıken hafif gazla toplamayınca vites geçişini aynısı bende de oluyoru 1. ve 2. vitestede oluyor bazı abiler arkadaşlar da demiş debriyajdan biraz sakin çekin ayağınızı ve biraz da gazı basın ses felan duymicaksınız . sonra birde sert çekerek deneyin o sesi duyacaksınız ..
×
×
  • Yeni Oluştur...

Önemli Bilgi

Bu siteyi kullanarak, forum Gizlilik Politikasını kabul etmiş olursunuz.