Yanıtlama zamanı: Haziran 12, 201412 yıl comment_248394 sa focus ailesi . öncelikle hayırlı kandiller . soruma gelecek olursak aracımda 1000-1300 devir arasında aracımın motor kısmının sag ön tarafında bir zırıltı geliyor . ümraniye nuray yetkili servise götürdüm ve devirdaimden kaynaklandığı söyelndı. garanti kapsamında bana istersen değişelim dediler sizce değiştirmellimiyim szce ? teşekkürlerr Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248413 Sizcesi bizcesi yok. Ses yapıyorsa tabiki değişecek. Garantiden olmasaydı ve sizce diye sorsaydınız ''değer mi o ücrete'' diye düşündüğünüz için sorduğunuzu anlardım Fakat aracınız garantide.Ücretsiz olarak devirdaim sıfırlanıyor. Daha ne olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl comment_248458 ben de katılıyorum garantiden değişiyor daha ne olsun Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 13, 201412 yıl Yazar comment_248558 haklısınız özür diliyorum ben belirtmeyi unuttum servisteki adam bana değiştirirz fakat ya sesi tamamen keser yada ötmeye devam eder diyo bundan dolayı kafam karıştı siz değerli abilere kardeşlere ondan sıkıntımı paylaşmak istedim teşekkürler ilginize ve yorumlarınıza .. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın