Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226554 ARACIMIN TÜM AYDINLATMASINI BEYAZ LED AMPULLERLE DEĞİŞTİRDİM LED PARK AMPULLERİM VE 4300K PHİLİPS SİS AMPULLERİM led plaka aydınlatması aracımın bagaj aydınlatması bana çok zayıf geliyordu orijinal lambadan bir tane daha alıp diğer aydınlatmanın tam karşısına monte ettim ampulleride beyaz led ile değiştirdim bu benim yaptığım 2. lamba buda orijinal lambası değerlendirme sizin VEEE SONUNDA BENDE KLİMA DÜĞMELERİME KAVUŞTUM ÇOKTA GÜZEL OLDU Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226556 Teşekkürler, lütfen devamında sadece küçük harf ile devam ediniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226557 Herşey tamam da şu klima düğmelerini keşke yazısız olandan alsaydınız.. Neyse... Güle güle kullanın.. Hayırlı olsun değişiklikler.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226559 guzel olmuş..gule gule kullanın. bende klima düğmelerini yazılı aldıgıma pişman oldum.ama yinede eskisinden iyidir. tavan aydınlatmayı bende beyaz led düşünüyorum.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl Yazar comment_226561 Herşey tamam da şu klima düğmelerini keşke yazısız olandan alsaydınız.. Neyse... Güle güle kullanın.. Hayırlı olsun değişiklikler.. çok teşekkür ederim. Ben özellikle yazılı aldım klima düğmelerini, daha hareketli gösteriyor. guzel olmuş..gule gule kullanın. bende klima düğmelerini yazılı aldıgıma pişman oldum.ama yinede eskisinden iyidir. tavan aydınlatmayı bende beyaz led düşünüyorum.. çok teşekkür ederim. tavan aydınlatması beyaz led olunca bayağı güzel ışık veriyor hem kullanışlı hem de şık. focus yazılı klima düğmeri şuan güzel görünüyor bana ama zamanla sıkılırsam bakarım çaresine Teşekkürler, lütfen devamında sadece küçük harf ile devam ediniz bundan sonra daha dikkatli olurum acemilik var daha Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226587 Teşekkürler, lütfen devamında sadece küçük harf ile devam ediniz Çağatay Bey yeri değil ama ben kesinlikle resimleri göremiyorum ne yapmam lazım? Hangi ayarları değiştirmem lazım? Yüzeysel olarak forumu taradım ancak gerekli bilgiyi bulamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226591 Çağatay Bey yeri değil ama ben kesinlikle resimleri göremiyorum ne yapmam lazım? Hangi ayarları değiştirmem lazım? Yüzeysel olarak forumu taradım ancak gerekli bilgiyi bulamadım. Dns değiştirmelisiniz sanırım. İş yeriniz engelliyor sanırım Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226595 Dns değiştirmelisiniz sanırım. İş yeriniz engelliyor sanırım çok teşekkür ederim evet bir engelleme varmış. Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 13, 201412 yıl comment_226714 çok güzel olmuş hocam bende aracımı led lemek istiyorum bu led leri nereden tedarik edebilirim siz nereden aldınız birde arıza ışığı yaktımı Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl Yazar comment_227117 çok güzel olmuş hocam bende aracımı led lemek istiyorum bu led leri nereden tedarik edebilirim siz nereden aldınız birde arıza ışığı yaktımı teşekkür ederim hakan bey. ledleri Adanadan bir oto aksesuarcıdan aldım, çifti 10tl ampulün fotoğrafını da sizin için ekleyeyim çok güzel aydınlatıyor. hem parklarda çok güzel duruyor hem de tüm iç aydınlatmalar süper oluyor. teşekkür ederim hakan bey. ledleri Adanadan bir oto aksesuarcıdan aldım, çifti 10tl ampulün fotoğrafını da sizin için ekleyeyim çok güzel aydınlatıyor. hem parklarda çok güzel duruyor hem de tüm iç aydınlatmalar süper oluyor. çok güzel olmuş hocam bende aracımı led lemek istiyorum bu led leri nereden tedarik edebilirim siz nereden aldınız birde arıza ışığı yaktımı arıza falan yanmıyor herhangi bir sıkıntı olmuyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 15, 201412 yıl comment_227242 uygulamalar gayet güzel olmuş.Bir şey sormak istiyorum focus yazılı klima düğmelerini bende aldım ilk 2 sini sorunsuzca uyguladım en sağdaki düğme sıkıntı çıkardı.Sizde var mı herhangi bir sorun? Raporla
Yanıtlama zamanı: Mart 29, 201412 yıl Yazar comment_232696 uygulamalar gayet güzel olmuş.Bir şey sormak istiyorum focus yazılı klima düğmelerini bende aldım ilk 2 sini sorunsuzca uyguladım en sağdaki düğme sıkıntı çıkardı.Sizde var mı herhangi bir sorun? teşekkür ederim Hüseyin bey. benim klima düğmelerinde hiçbir sıkıntı yok normal bir şekilde çelişiyorlar. ellerinize sağlık çok güzel olmuş çok teşekkür ederim Ahmet bey. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 12, 201412 yıl comment_236771 Elinize sağlık güzel olmuş. Beyaz led candır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Nisan 21, 201412 yıl comment_238692 ışıl ışıl güzel olmuş. Nisan 21, 201412 yıl Murat Özalp tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın