Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Enteresan Motor Sesi Yardım?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar aracımı alalı daha 1000 km yaptım motordan rölantide ve hareket halinde vites boştayken bile sürekli gıj gıj gıj şeklinde bir ses var.

batman servise sordum normal olduğunu söyledi sizce normal mi?

kafamı karıştırıyor.

bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda?

Yanıtlama zamanı:

arkadaşlar aracımı alalı daha 1000 km yaptım motordan rölantide ve hareket halinde vites boştayken bile sürekli gıj gıj gıj şeklinde bir ses var.

batman servise sordum normal olduğunu söyledi sizce normal mi?

kafamı karıştırıyor.

bu sorunu yaşayan oldu mu aranızda?

Baştan beri var mı bu ses?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Baştan beri var mı bu ses?

bir buçuk aydır yaşıyorum bu sorunu 12 aralıkta aldım aracı ortalama 350-400 km den sonra oldu. 

Yanıtlama zamanı:

bir buçuk aydır yaşıyorum bu sorunu 12 aralıkta aldım aracı ortalama 350-400 km den sonra oldu. 

Bendede 12Bin km de böyle bir ses olmuştu. Triger kayışından olduğu ortaya çıktı. Belki benzer birşeydir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bendede 12Bin km de böyle bir ses olmuştu. Triger kayışından olduğu ortaya çıktı. Belki benzer birşeydir.

benimde şüphem trigerden ama servis rodaj süresinden sonra düzelebilir belki dedi. olmadı başka servise göstermeyi düşünüyorum ama güvenilir bir servis arıyorum 

Yanıtlama zamanı:

benimde şüphem trigerden ama servis rodaj süresinden sonra düzelebilir belki dedi. olmadı başka servise göstermeyi düşünüyorum ama güvenilir bir servis arıyorum 

Ben üç kez servise gitmek zorunda kaldım. Bastırınca artık dayanamayıp söktüler arabayı, kayış çatlak çıkmıştı.

Yanıtlama zamanı:

Tarif ettiğiniz ses benim aracımda da var kayış ötme sesi gibi benzinli f3 ü olan arkadaşlarım var aynısı onlarda da mevcut.Ses normal bence hocam birazda aracın yeni olmasından kaynaklanıyor.Önceki aracımın kayışları değiştiğinde aynı ses vardı 4-5 bin km sonra kesiliyor ses.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

sizce uzun yolda sorun çıkarır mı 1000 km gideceğim batman-aksaray

Yanıtlama zamanı:

Benim araç rölantide motor soğuk iken 1000 devir civarı bu sesi yapıyor. Isınıp 800 devirlere düşünce kesiliyor, hafif gazla tekrar 1000 devri bulunca başlıyor, 1000 devri geçince yine kayboluyor. Sırf bu yüzden aracı aldığımın 2. haftası servise gittim. Yazılımları kontrol edildi, sorun çıkmadı. Aynısından 0 km başka araç getirip gösterdiler, aynı sesi bu araçta da duyunca ikna oldum. Usta, sesin bu devirde benzin hava oranlarındaki değerlerden kaynaklandığını, sorun teşkil etmediğini söyledi.

1 ay sonra aynı araçtan başka bir arkadaş ta aldı, aynı sesin bunda da mevcut olduğunu gördüm. Her şey normal yani... :)

• 3 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:

aynı sıkıntı bende 1000 - 1300 devirlerde var ve servisteki abi devirdaimden dedi . garanti bitmeden garanti kapsamında yakın zamanda değiştirmeyi dişünüyorum 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.