Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220719 Forum içi arama yaptım ama bulamadım. Arkadaşlar bu dizellerde önce kontağı bir kademe açıp ışıklar sönünce aracı çalıştırın diye bir şey okudum.Amacı kızıdrma bujisi ısıtmasıymış sanırım. Benim arabada kontak yok ford power tuşuna basıyorum çalışıyor.Var mı yapmam gereken bir şey.el atın bi dostlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220721 Aslında çok gerekli bir değil sanki çünkü yakınımda olanlardan bir kaçı hiç beklemeden çalıştırıyor. Bende alışkanlık olduğu için hep beklerim ışıkların sönmesini. Tuşla çalıştırırkende hiç bir şeye basmadan (debriyaj vs.) power tuşuna basınca göstergedeki ışıklar yanıyor bekleyip çalıştırabilirsiniz isterseniz Şubat 22, 201412 yıl Zahid U. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220722 Forum içi arama yaptım ama bulamadım. Arkadaşlar bu dizellerde önce kontağı bir kademe açıp ışıklar sönünce aracı çalıştırın diye bir şey okudum.Amacı kızıdrma bujisi ısıtmasıymış sanırım. Benim arabada kontak yok ford power tuşuna basıyorum çalışıyor.Var mı yapmam gereken bir şey.el atın bi dostlar. Bizzat dört farklı ford yetkili servisine sorduğumda, direkt tuşa basın çalıştırın araç gerekirse bekler diyorlar dolayısıyla beklemeye gerek yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220724 Forum içi arama yaptım ama bulamadım. Arkadaşlar bu dizellerde önce kontağı bir kademe açıp ışıklar sönünce aracı çalıştırın diye bir şey okudum.Amacı kızıdrma bujisi ısıtmasıymış sanırım. Benim arabada kontak yok ford power tuşuna basıyorum çalışıyor.Var mı yapmam gereken bir şey.el atın bi dostlar. Zaten beklemek gerekiyorsa araç kendisi bekliyor kızdırma için. Direk bas çalıştır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 22, 201412 yıl comment_220773 bu konudaki tek güvenilir kaynak kullanım klavuzudur bana göre, yazmadığına göre anlamı yok. zaten beklemesi gerekirse kendisi bekliyor yazıldığı gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221742 Cok soguk havalarda sadece kizdirma buji lambasi saniyelik yanip sonuyor ama ben zaten direk debrajli calistirmiyorum ilk bosken basiyorum zaten ayagimi debraja atarken 1-2 saniye gecmis oluyor tavsiye ederim Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221769 Forum içi arama yaptım ama bulamadım. Arkadaşlar bu dizellerde önce kontağı bir kademe açıp ışıklar sönünce aracı çalıştırın diye bir şey okudum.Amacı kızıdrma bujisi ısıtmasıymış sanırım. Benim arabada kontak yok ford power tuşuna basıyorum çalışıyor.Var mı yapmam gereken bir şey.el atın bi dostlar. Ayağınızı frene basmadığınız sürece ford power düğmesine bastığınızda araba çalışmaz sadece kontak açılır. Bu şekilde kızdırma bujisinin ışığının söndüğünü gördükten sonra frene basıp tekrar ford powera bastığınızda aracınız çalışır. Kızdırma bujisi ömemli bir parça. Rangerın kullanma kılavuzunda üstüne basa basa söylüyor ışık sönmeden çalıştırmayın diye. Şubat 26, 201412 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221943 Ayağınızı frene basmadığınız sürece ford power düğmesine bastığınızda araba çalışmaz sadece kontak açılır. Bu şekilde kızdırma bujisinin ışığının söndüğünü gördükten sonra frene basıp tekrar ford powera bastığınızda aracınız çalışır. Kızdırma bujisi ömemli bir parça. Rangerın kullanma kılavuzunda üstüne basa basa söylüyor ışık sönmeden çalıştırmayın diye. rangerla focus bir mi focus beklenmesi gerekiyorsa kendisi bekler Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 26, 201412 yıl comment_221966 Tabii ya Ranger kim ki akıllı araba değil zaten . Ben böyle dizel motorlar diye başlık atınca kılavuz hepsi için geçerli diye sandım ama focus kendi yapıyomuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 27, 201412 yıl comment_222004 Powershitlerde frene basarak calisiyor duzlerde debrajla frenle deneyim dedim olmadi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın