Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 win10 64 de çalıştıran var mı?acaba Focccus ve forscanı Windows 10 x64 te kullanıyorum. @MuratKavuk ile aynı elm var bende de. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Focccus ve forscanı Windows 10 x64 te kullanıyorum. @MuratKavuk ile aynı elm var bende de. bende de aynısının ford yazısı olmayanı var bende kide çalışır o zaman Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 bende de aynısının ford yazısı olmayanı var bende kide çalışır o zaman Abi göndereyim bi ford sticker. Yapıştır sendekide ford yazisi olandan olsun [emoji41] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 (düzenlendi) Şimdi, Yahya Akman yazdı: Abi göndereyim bi ford sticker. Yapıştır sendekide ford yazisi olandan olsun Doğru dedin yapıştırayım bir ford yazısı ben de de olsun Kasım 2, 2016 Osman Türkol tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 E ozaman bende istiyom. Murat abiden geri kalmayayım.. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: E ozaman bende istiyom. Murat abiden geri kalmayayım.. tabi senin neyin eksik 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Teoman S. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Dimi ya.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 bende de aynısının ford yazısı olmayanı var bende kide çalışır o zaman FTDI chipli olanda denedim çalışıyor. Sizdeki elm ile denemedim . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Şimdi, Özer Aksu yazdı: FTDI chipli olanda denedim çalışıyor. Sizdeki elm ile denemedim . bende kinde ford yazmıyor sadece çalışır diye umuyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Özaslan Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Style plus aracımda yokuş kakış ve Lastik basınç yok.bir arkadaş söylediğine göre elm 327 cihaz var ancak kablo yok WiFi den mi bloutoot mudur birinden bağlandığını söylüyor golf için almış görmedim bizim araçlara uyar mı bilmiyorum uysa denene yapmaya cesaret edemiyorum yokum Ankara ya düştüğünde bilen bir üye yardımcı olabilir mi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2016 Şimdi, Alparslan Özaslan yazdı: Style plus aracımda yokuş kakış ve Lastik basınç yok.bir arkadaş söylediğine göre elm 327 cihaz var ancak kablo yok WiFi den mi bloutoot mudur birinden bağlandığını söylüyor golf için almış görmedim bizim araçlara uyar mı bilmiyorum uysa denene yapmaya cesaret edemiyorum yokum Ankara ya düştüğünde bilen bir üye yardımcı olabilir mi Ankara's gelirken haber edersin abi, müsait biri olursa yardım eder. Kablolu tavsiye ediliyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2016 10 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: Style plus aracımda yokuş kakış ve Lastik basınç yok.bir arkadaş söylediğine göre elm 327 cihaz var ancak kablo yok WiFi den mi bloutoot mudur birinden bağlandığını söylüyor golf için almış görmedim bizim araçlara uyar mı bilmiyorum uysa denene yapmaya cesaret edemiyorum yokum Ankara ya düştüğünde bilen bir üye yardımcı olabilir mi Ankara buluşmasına bir yolunu düşürüver abi helledilir.Yakınsın Ankara ya --45 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar bugün öğlen arası cihazımızı denedik.Kapıları otomatik kapanma yaptım.Çok güzel hızlı bir şekilde okuyup yazdı.Win10 64 bit ile problemsiz çalıştı.Akşam da forscan ile deneyip arıza kodlarını da silerse,birde lastikleri tanıtırsam dadından yenmez.Üzerinde Ford yazmasa da oluyor.Ama ben yine bir ara yapıştıracam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2016 Akşam üstü lastik ebatlarınıda ayarlayınca şimdi km doğru sayıyor artık bir ara arıza kodlarını sileriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ercan Gülmez Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 @Gürkan Çakıroğlu hocam günaydın. Sizin elm327 cihazı kaç günde geldi ? Benim cihaz hala gelmedi de Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2016 Şimdi, Ercan Gülmez yazdı: @Gürkan Çakıroğlu hocam günaydın. Sizin elm327 cihazı kaç günde geldi ? Benim cihaz hala gelmedi de 20 günde geldi Ercan. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap