Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387601 win10 64 de çalıştıran var mı?acaba Focccus ve forscanı Windows 10 x64 te kullanıyorum. @MuratKavuk ile aynı elm var bende de. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387602 Şimdi, Özer Aksu yazdı: Focccus ve forscanı Windows 10 x64 te kullanıyorum. @MuratKavuk ile aynı elm var bende de. bende de aynısının ford yazısı olmayanı var bende kide çalışır o zaman Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387614 bende de aynısının ford yazısı olmayanı var bende kide çalışır o zaman Abi göndereyim bi ford sticker. Yapıştır sendekide ford yazisi olandan olsun [emoji41] Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387615 Şimdi, Yahya Akman yazdı: Abi göndereyim bi ford sticker. Yapıştır sendekide ford yazisi olandan olsun Doğru dedin yapıştırayım bir ford yazısı ben de de olsun Kasım 2, 20169 yıl Osman Türkol tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387618 E ozaman bende istiyom. Murat abiden geri kalmayayım.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387620 Şimdi, Teoman Saraç yazdı: E ozaman bende istiyom. Murat abiden geri kalmayayım.. tabi senin neyin eksik Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387624 bende de aynısının ford yazısı olmayanı var bende kide çalışır o zaman FTDI chipli olanda denedim çalışıyor. Sizdeki elm ile denemedim . Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387625 Şimdi, Özer Aksu yazdı: FTDI chipli olanda denedim çalışıyor. Sizdeki elm ile denemedim . bende kinde ford yazmıyor sadece çalışır diye umuyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387626 Style plus aracımda yokuş kakış ve Lastik basınç yok.bir arkadaş söylediğine göre elm 327 cihaz var ancak kablo yok WiFi den mi bloutoot mudur birinden bağlandığını söylüyor golf için almış görmedim bizim araçlara uyar mı bilmiyorum uysa denene yapmaya cesaret edemiyorum yokum Ankara ya düştüğünde bilen bir üye yardımcı olabilir mi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 20169 yıl comment_387627 Şimdi, Alparslan Özaslan yazdı: Style plus aracımda yokuş kakış ve Lastik basınç yok.bir arkadaş söylediğine göre elm 327 cihaz var ancak kablo yok WiFi den mi bloutoot mudur birinden bağlandığını söylüyor golf için almış görmedim bizim araçlara uyar mı bilmiyorum uysa denene yapmaya cesaret edemiyorum yokum Ankara ya düştüğünde bilen bir üye yardımcı olabilir mi Ankara's gelirken haber edersin abi, müsait biri olursa yardım eder. Kablolu tavsiye ediliyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20169 yıl comment_387682 10 saat önce, Alparslan Özaslan yazdı: Style plus aracımda yokuş kakış ve Lastik basınç yok.bir arkadaş söylediğine göre elm 327 cihaz var ancak kablo yok WiFi den mi bloutoot mudur birinden bağlandığını söylüyor golf için almış görmedim bizim araçlara uyar mı bilmiyorum uysa denene yapmaya cesaret edemiyorum yokum Ankara ya düştüğünde bilen bir üye yardımcı olabilir mi Ankara buluşmasına bir yolunu düşürüver abi helledilir.Yakınsın Ankara ya --45 dakika sonra eklendi-- Arkadaşlar bugün öğlen arası cihazımızı denedik.Kapıları otomatik kapanma yaptım.Çok güzel hızlı bir şekilde okuyup yazdı.Win10 64 bit ile problemsiz çalıştı.Akşam da forscan ile deneyip arıza kodlarını da silerse,birde lastikleri tanıtırsam dadından yenmez.Üzerinde Ford yazmasa da oluyor.Ama ben yine bir ara yapıştıracam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 20169 yıl comment_387730 Akşam üstü lastik ebatlarınıda ayarlayınca şimdi km doğru sayıyor artık bir ara arıza kodlarını sileriz Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388661 @Gürkan Çakıroğlu hocam günaydın. Sizin elm327 cihazı kaç günde geldi ? Benim cihaz hala gelmedi de Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 20169 yıl comment_388663 Şimdi, Ercan Gülmez yazdı: @Gürkan Çakıroğlu hocam günaydın. Sizin elm327 cihazı kaç günde geldi ? Benim cihaz hala gelmedi de 20 günde geldi Ercan. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın