Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl comment_318625 Hocam resimde işaretli olan yere yolcu koltuğunda oturan kişinin sol diziyle baskı yapmasını isteyin bakalım kesilecek mi yada hava çıkış yerleriyle oynayın o ses varken birde göstergelerin olduğu bölgeyi iyi yoklayın Tam aksine benim araçta bu noktaya diz dokunduğu zaman ses geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl comment_318627 Bu zamana kadar hemen hemen bütün otomobillerde çeşitli yerlerden duyduğum ses. Trim seslerine çok takık olmamla beraber bu sesin zaman içinde gelmeyeceği araç yoktur diye düşünüyorum. Plastik aksam sonuçta. 2015 focusum 11.000'i geçti bazı bölgelerden bende duyuyorum bu sesleri ve çok kafaya takıyordum. Ne zaman 2014 bmw 5.20i kullanırken B sütunundan gelen trim sesine şahit oldum işte o gün trim seslerini kafaya takmaktan vazgeçtim aydınlanma yaşamışsın Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 7, 201511 yıl comment_318698 aydınlanma yaşamışsın sorma trim sesini duyduğum an benimki 75 bin, bmw 175 bin lira ama ondan da geliyor olur olur o kadar deyip sırıtmaya başladım artık Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201511 yıl comment_318784 Ben ve benimle aynı focus sahibi arkadaşım da bu sesleri duymaya başlamıştık.servise uğradım, serviste direksiyonun önündeki plastik kutuyu kaldırdılar ve altına sünger yapıştırdılar, ses kesildi. aynı şeyi arkadaş kendi arabasına kendisi yaptı. hatta altına ince bir bez koydu, onda da ses kesildi. siz de bunu deneyebilirsiniz. o parça çok kolay çıkıyor. direksiyonu sağa sola çevirerek tırnakları attırın ve alta sünger, bez vs bir şey koyun, büyük ihtimalle ses gidecektir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322102 Kontak yarim açıkken müzik sisteminin arkasından gelen ses ne olabilir ? Araba çalışınca diğer seslerden dolayı belli belirsiz devam ediyor :/ fikri olan varmıdir? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322103 Hışırtı gibi ses mi? Bunları konuştuğumuz detaylı başlıklarımız var hatta videosu da vardı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 1, 201510 yıl comment_322104 2 gündür geziyorum forumda ama rastlamadım daha , evet hisirti gibi.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 2, 201510 yıl comment_322287 arka plandaki bu ses @Yakup Çağatay Ekim 2, 201510 yıl Hayri kaya tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın