Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201412 yıl comment_217021 Bir günde size yaparlar aynısını da o zaman görürüm hanyayı konyayı Ne yapayım Sayın Çağatay, Sayın Boneval çok dikkatlidir bu konuda bilirsiniz.Hataları affetmez. Yakalamışken bir gol de ben atayım dedim;zira pas çok iyi yerden gelmişti:) Hem biz ikimiz de sitenin sanırım en yaşlılarıyız. Çekeriz birbirimizin nazını... Şubat 8, 201412 yıl Ayhan C. tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201412 yıl comment_217022 Ne yapayım Sayın Çağatay, Sayın Boneval çok dikkatlidir bu konuda bilirsiniz. Hataları affetmez. Yakalamışken bir gol de ben atayım dedim;zira pas çok iyi yerden gelmişti:) Hem biz ikimiz de sitenin sanırım en yaşlılarıyız. Çekeriz birbirimizin nazını... Ben onu demedim servis sıkışırtırmasını diyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 8, 201412 yıl comment_217023 Ben onu demedim servis sıkışırtırmasını diyorumTamam. Raporla
Yanıtlama zamanı: Şubat 9, 201412 yıl comment_217043 Cep telefonu ile daha sık foruma katkıda bulunduğumdan hata oranım yükseldi, ayrıca Ahyan gol atma hevesin bu kadar fazla ise ben sana hep pas atayım. Bıiemm alntabliidm mi? Bir mod arkadaşım işememi bitirmeye yardımcı olsa da ben de beni yoğurt gibi kızartan bu utanç verici durumdan bir an önce kurtulsam... Bir de servisi niye sıkıştırdın anlamadım, doğal kimyasal olayları engelleme yetisine sahip olduklarını hiç sanmıyorum. Şubat 9, 201412 yıl Cem Boneval tarafından düzenlendi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın