Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bmw 320 I &focus

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Admin kiliti vurdu diger yerdede peki konuyu bilen arkadaslar icin bu aracin piyasasi nedir .bmw 320i 2005 e90 52 bintl 163binde bende 1.6 style 2013 1700km focus 55bin yazdim .

Metehan Uyanık tarafından düzenlendi

• Yanıt 34
  • Görüntüleme 6,7k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

BMW dizellerde 177 ve 184'lükerde BBC'nin yaptığı habere göre zincir sorunu var. Herhangi bir arabada olma ihtimali tamamen şans işi, yine haberde yazdığına göre 1000 sterlinden başlıyor çözümü. e90 ö

• çağlar çetinkaya
    çağlar çetinkaya

Valla hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız sıfır arabayi verip eski model bmv yle takaslamakla ..hem ekonomiklik olarak hem birçok açıdan. .Daha once ben 2011focus ecoboost umu ilan vermistim bi

• Mertcan Çelik
    Mertcan Çelik

boş olsa da razıyım. Sürüş mekanikleri yeter. Sadece yan için 116d de başarılı aslında.

Yanıtlama zamanı:

e90 320i alırsan hayatının en büyük hatasını yaparsın. e90 320i e46 gibi 6 silindirli değil malesef 4 silindirli... e46 gibi bekleneni veremedi. Aşırı benzin yakmaktan başka bi işe yaramaz o makine ;) e90 320 i alanların çoğu değiştirip 320d aldı ;)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bende sizin hemen hemen ayni fikir deyim ama o modelde dizel arac almak istemiyorum malum dizel arac buyuk masraflarla bakima girdigi icin pek dizele yanasmadim .6silindirin sesi farkli ama yeni nesil 4 silindirin daha az yakacagini disunmustum SIZCE dizel nasil masrafi cok olurmu ki acba.

Yanıtlama zamanı:

Atmosferik benzinlinin performansı çok mükemmel değil de çok yakar az gider kısmını abartıldığı kadar olmuyor bazı modellerde. Dizelin bakım masrafları ilgili bölümlerde mevcuti, 400-500 civarı masrafı oluyor her 15.000 bakımında.

Wikipedia'ya göre 320i'nin 0-100'ü 9.0 saniye. Dizelden performans ve his olarak çok daha iyi olduğu kesin. Bildiğim kadarıyla LPG'ye de uyumlu.

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_3_Series_(E90)

Yanıtlama zamanı:

Bende sizin hemen hemen ayni fikir deyim ama o modelde dizel arac almak istemiyorum malum dizel arac buyuk masraflarla bakima girdigi icin pek dizele yanasmadim .6silindirin sesi farkli ama yeni nesil 4 silindirin daha az yakacagini disunmustum SIZCE dizel nasil masrafi cok olurmu ki acba.

4 silindir 150 hp 6 silindir 150 hp'dan daha fazla yakar... tek fark ses değil.. sakın almayın sakın... 316'ya binin daha iyi ;) e46'dan sonra e90 320i asla bekleneni veremedi. şu anda güncel f10 kasa bile 320ied kodlu yeni motorunu 1.6 turbo ünite ile sunuyor. 2.0 litre 4 silindirli atmosferik tamamiyle müsrifliktir.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Ozaman ya e46 ya yoneleyim yada 320d yonelmeliyim sanirim

Yanıtlama zamanı:

Ozaman ya e46 ya yoneleyim yada 320d yonelmeliyim sanirim

e46 320i efsanedir 328i ya da :D performans ve emisyon açısından tercihim 320d olur :) LCI motorlu 184 hp alırsanız hele :) şehir içi 5 litre yakıyo :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Peki sizin ariza bakimindan dizele bakisiniz nedir bmwlerde masraf ve bakimlari yonunden

Yanıtlama zamanı:

Peki sizin ariza bakimindan dizele bakisiniz nedir bmwlerde masraf ve bakimlari yonunden

BMW dizellerde 177 ve 184'lükerde BBC'nin yaptığı habere göre zincir sorunu var. Herhangi bir arabada olma ihtimali tamamen şans işi, yine haberde yazdığına göre 1000 sterlinden başlıyor çözümü. e90 öncesi dizelleri önermiyorlar malesef, 163 beygirlikler performans olarak geride kalsalar da tüketim olarak başarılılar. Ama sonuçta yüksek km'li turboluların masraf çıkartma ihtimali var turboları yeni değişmediyse.

LCI E90'ların fiyat aralığı çok yüksek kalmıyor mu?

Yanıtlama zamanı:

BMW dizellerde 177 ve 184'lükerde BBC'nin yaptığı habere göre zincir sorunu var. Herhangi bir arabada olma ihtimali tamamen şans işi, yine haberde yazdığına göre 1000 sterlinden başlıyor çözümü. e90 öncesi dizelleri önermiyorlar malesef, 163 beygirlikler performans olarak geride kalsalar da tüketim olarak başarılılar. Ama sonuçta yüksek km'li turboluların masraf çıkartma ihtimali var turboları yeni değişmediyse.

LCI E90'ların fiyat aralığı çok yüksek kalmıyor mu?

LCI e90 birde m paket olsada yan yan gitsek :P o araba rahatsız yerinde duramyor :D

Yanıtlama zamanı:

Valla hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız sıfır arabayi verip eski model bmv yle takaslamakla ..hem ekonomiklik olarak hem birçok açıdan. .Daha once ben 2011focus ecoboost umu ilan vermistim bir iki tane 2006 bmv 320 i sahibi takas göndermişti.bunun dışında 2010 audi a3 .fiyati 55 civariydi bmv nin audi de kafa kafaya degiselim demisti..demek ki bu adamlar aradığını bulamadiki focus icin takas gönderiyor.birde bi komsumuz vardi bundan 10 yıl önce sıfır seat cordobasini 7-8 yaşındaki bmv320i ile takas etmisti sonra aldigi arac sürekli sorun vermisti pisman olmuştu. .bende olsam sıfır arabami sırf bmv diye eski arabayla takas etmem...focusun yeni teknolojiler i eski bmw ye taş çıkarır

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Bu bmw olayini ertelemem gerekecek anlasilan arastirmam icin . Yine bilgileriniz ile aydinlattiginiz icin cok tesekkurler

Bir de LCI olayi nedir ?anlayamadim da

Yanıtlama zamanı:

boş olsa da razıyım. Sürüş mekanikleri yeter. Sadece yan için 116d de başarılı aslında.

116d ile ancak kalkarken filan yan verir 4den 3e çekince dönmez yani

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.