Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Site içinde uzun süre gezindikten sonra kendim konu başlığı açmaya karar verdim.
Hemen başıma geleni anlatayım ve bana yardımcı olun lütfen.
Bu akşam Tekirdağ'dan Ayvalık' a gelirken son 30 km kala 1500 - 2000 devir arasında bir tekleme oldu. Önce yol sarsıntısı sandım umursamadım ama düz asfaltta da aynı tekleme gerçekleşince dikkat ettim ve gaza basmaya devam etmeme rağmen gaz kesip basıyormuş gibi bi tekleme olduğunu farkettim. Ancak devir saatinde bir oynama ya da hızda / çekişte herhangi bir azalma söz konusu değildi. İlk olarak aklıma mazot filtresi / kötü mazot / ve en kötü ihtimal olarak enjektör veya pompa geldi. Vites düşürüp devir yükselttim pislik varsa atar dedim ama birşey değişmedi. Bu arada rot balans, baskı balata, motor kulakları hepsi sağlam. Yarın ilk iş sanayiye gideceğim ama hazırlıksız ve fikirsiz gitmek istemiyorum. Daha ciddi bir problem olabilir mi yorumlayabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Soru
İlke Gürer
Site içinde uzun süre gezindikten sonra kendim konu başlığı açmaya karar verdim.
Hemen başıma geleni anlatayım ve bana yardımcı olun lütfen.
Bu akşam Tekirdağ'dan Ayvalık' a gelirken son 30 km kala 1500 - 2000 devir arasında bir tekleme oldu. Önce yol sarsıntısı sandım umursamadım ama düz asfaltta da aynı tekleme gerçekleşince dikkat ettim ve gaza basmaya devam etmeme rağmen gaz kesip basıyormuş gibi bi tekleme olduğunu farkettim. Ancak devir saatinde bir oynama ya da hızda / çekişte herhangi bir azalma söz konusu değildi. İlk olarak aklıma mazot filtresi / kötü mazot / ve en kötü ihtimal olarak enjektör veya pompa geldi. Vites düşürüp devir yükselttim pislik varsa atar dedim ama birşey değişmedi. Bu arada rot balans, baskı balata, motor kulakları hepsi sağlam. Yarın ilk iş sanayiye gideceğim ama hazırlıksız ve fikirsiz gitmek istemiyorum. Daha ciddi bir problem olabilir mi yorumlayabilir yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
10
8
7
5
Popular Days
Şbt 12
10
Şbt 10
8
Ock 24
7
Ock 3
4
Top Posters For This Question
Okan ceppi 10 posts
Ramazan D. 8 posts
İlke Gürer 7 posts
Kaan Yagizer 5 posts
Popular Days
Şbt 12 2015
10 posts
Şbt 10 2014
8 posts
Ock 24 2014
7 posts
Ock 3 2015
4 posts
Popular Posts
Mehmet Bozkurt
Gökhan, Turgut arkadaşımız doğru bir tespit yapmış, ben de katılıyorum kendisine. Gelen baskı balata kokusu, yüksek devirde düşük hız, tüm bunlar baskı balatanın bittiğini gösteriyor. Araçtaki titr
Ozan Kar
Ayrıca garantiyide unutmamak lazım
Ramazan D.
Birde Hakan Türkoğlu bey var. Özcan Bey sizede yazdım. Valla bi daha silkeleme konusunda hiçbirşey yazmayacam.. Okumak zorunda değilsiniz tamam ama mesajlarımın hiçbirisi mi okunmuyor abi. EGR vaku
Posted Images
Bu soruda 48 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap