Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Aracınızda en çok Beğendiğiniz ve beğenmediğiniz Özellik tasarım v.b

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Herkes aracına bir duygusal bağ ile bağlıdır (şahsen ben öyleyim :D ) Yeri gelir dertleştiğiniz bile olur. Şimdi biraz araçlarımız duymadan Focus ailesi olarak Elimizi vicdanımızı koyarak :D araçlarımızın En uç noktasından aklınıza gelebilecek civatasına kadar :D

Sevdiğiniz sevmediğiniz , tasarımını beğendiğiniz, beğenmediğiniz ve şu şöyle olsaydı daha güzel olacaktı dediğiniz noktalar nedir acaba?

Belli mi olur Ford yetkillileri bu konuştuklarımızı duyarlarda focus üzerinde değişikliğe giderler... :)

• Yanıt 64
  • Görüntüleme 7,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

+ Tasarım, performans, vitesler, tüketim, klima, sürüş kalitesi, motor sesi, konfor, kabin sessizliği, farlar, kalite, imaj - Düşük hızlarda direksiyon hissiz, ş.içinde fren pedalını

• Guest Tolga KARACA
    Guest Tolga KARACA

İlahi Cem bey, sis farları aracın donanımlı olduğunu gösterip hava atmak içindir; benim aracımdaki otomatik far modunda sisleri yakarsanız sislere ilaveten sadece gündüz ledleri yanıyor, adamlar daha

• Ogün Özemre
    Ogün Özemre

sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok

Yanıtlama zamanı:

sadece sesini sevmiyorum :) Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok :D

Yanıtlama zamanı:

Tasarım mükemmel , iç dizayn hele , 2002 model butun marka modelleri (aynı sınıf olmak kaydıyla) yanyana koysanız , iç dizaynın farkı dha çok göze çarpıyor , en sevmediğim yanı ise şu depo kapagnın anahtarla açılıp anahtrsz kapanmaması :S

cann1132 tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Sevdiğim; dış tasarımı, klima performansı, rakiplerine göre üstün donanımı...

Sevmediğim; iç tasarımı, arka camların manuel olması, güçsüz motoru.....

Yanıtlama zamanı:

Sevdiğim; dış tasarımı, klima performansı, rakiplerine göre üstün donanımı...

Sevmediğim; iç tasarımı, arka camların manuel olması, güçsüz motoru.....

arka camlarn manuel olması çok saçma ya :D

Yanıtlama zamanı:

sevdiğim yönleri : Dış tasarım. arka stoplar. arka çamurluğun bagaj kaputuna doğru uzanması. collection jantlar. direksiyon simidi. performansı ve rengi. (buz beyazı)

sevmediğim yönleri : motor sesi. yol sesi. arka tarafın darlığı. Koltuk başlarının manuel cevirmeli yatması.

benim gördüklerim bu kadar :D

Yanıtlama zamanı:

gerek iç gerekse dış tasarım olarak çok seviyorum.baktıkça bir daha bakyorum. alalı 2 ay oldu. hala ilk günkü gibi heyecan duyuyorum. uzun yol konfor ve performansına hayranım. tutabilene aşk olsun. ama şehir için de sanki hızlanmalar bazen üzüyor. belki ben alışamadım. ekonomik kullanma adına aracı ürkek kullanıyorum ondan bilmiyorum.

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ilginç ve etkileyici cevaplar geliyor güzell :D

Yanıtlama zamanı:

sadece sesini sevmiyorum :D Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok :D

abi o gırgır sesi hiç bir arabada yok ama buda bi farklılıktır :D

Yanıtlama zamanı:

valla şu focus II tasarlayandan Allah razı olsun dert görmesin Allah çoluk çocuğuna bağışlasın...araç hem orjinaliyle hem modifiyeli haliyle içiyle dışıyla dizel motor sesiyle 1 numara...Arabamı Seviyorum Utanmasam eve Sokcam :D :D

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.