Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18658 Herkes aracına bir duygusal bağ ile bağlıdır (şahsen ben öyleyim ) Yeri gelir dertleştiğiniz bile olur. Şimdi biraz araçlarımız duymadan Focus ailesi olarak Elimizi vicdanımızı koyarak araçlarımızın En uç noktasından aklınıza gelebilecek civatasına kadar Sevdiğiniz sevmediğiniz , tasarımını beğendiğiniz, beğenmediğiniz ve şu şöyle olsaydı daha güzel olacaktı dediğiniz noktalar nedir acaba? Belli mi olur Ford yetkillileri bu konuştuklarımızı duyarlarda focus üzerinde değişikliğe giderler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18660 sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18663 Reklamları izlediniz Evet yayınımıza devam ediyoruz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18665 Sevdiğim; ekonomisi Sevmediğim; yol sesi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18666 Tasarım mükemmel , iç dizayn hele , 2002 model butun marka modelleri (aynı sınıf olmak kaydıyla) yanyana koysanız , iç dizaynın farkı dha çok göze çarpıyor , en sevmediğim yanı ise şu depo kapagnın anahtarla açılıp anahtrsz kapanmaması :S Ağustos 16, 201114 yıl cann1132 tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18668 Sevdiğim; dış tasarımı, klima performansı, rakiplerine göre üstün donanımı... Sevmediğim; iç tasarımı, arka camların manuel olması, güçsüz motoru..... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18671 Armasını seviyoruzz :D ben seni seviyorum boss arma falan hikayee Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18673 Sevdiğim; dış tasarımı, klima performansı, rakiplerine göre üstün donanımı... Sevmediğim; iç tasarımı, arka camların manuel olması, güçsüz motoru..... arka camlarn manuel olması çok saçma ya Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18674 sevdiğim yönleri : Dış tasarım. arka stoplar. arka çamurluğun bagaj kaputuna doğru uzanması. collection jantlar. direksiyon simidi. performansı ve rengi. (buz beyazı) sevmediğim yönleri : motor sesi. yol sesi. arka tarafın darlığı. Koltuk başlarının manuel cevirmeli yatması. benim gördüklerim bu kadar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18675 gerek iç gerekse dış tasarım olarak çok seviyorum.baktıkça bir daha bakyorum. alalı 2 ay oldu. hala ilk günkü gibi heyecan duyuyorum. uzun yol konfor ve performansına hayranım. tutabilene aşk olsun. ama şehir için de sanki hızlanmalar bazen üzüyor. belki ben alışamadım. ekonomik kullanma adına aracı ürkek kullanıyorum ondan bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl Yazar comment_18677 ilginç ve etkileyici cevaplar geliyor güzell Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18691 sadece sesini sevmiyorum Ona hiçbir mühendis bişey yapamaz gır gır gır gır onun haricinde sevmediğim bir yanı yok abi o gırgır sesi hiç bir arabada yok ama buda bi farklılıktır Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 16, 201114 yıl comment_18693 valla şu focus II tasarlayandan Allah razı olsun dert görmesin Allah çoluk çocuğuna bağışlasın...araç hem orjinaliyle hem modifiyeli haliyle içiyle dışıyla dizel motor sesiyle 1 numara...Arabamı Seviyorum Utanmasam eve Sokcam :D Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın