Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Macbook Pro Hdd Kablosu

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

dostlarım selamlar

macbook pro 13 mid 2012 model için hdd kablosuna ihtiyacım var aradığım tamda şöyle bir şey

2nsta9g.jpg

yurtdışında var fakat ne kadar sürede gelir bilinmez..

Yanıtlama zamanı:

Trabzon'da temin edebileceğiniz yer varmıdır bilemiyorum. Gittigidiyor üzerinde yoksa yurt dışından ısmarlayın ben Aliexpress üzerinden ısmarlıyorum.2-3 haftada geliyor. İstanbul'da Kadıköy'de bulunabilir. 

Çalıştığım şirket Apple ürünlerini buradan http://www.aybil.com.tr/iletisim.html  alıyor. Fakat kurumsal olmayan satışa bakarlar mı bilemiyorum.  

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

apple yetkili servise gitmiştim bana ssd'niz arızalı demişti gittim ssd aldım yeni ssd çalışmayınca aklıma dvdrom yuvasına taktığım yedek hdd geldi oraya ssd yi bağladım ve sistemi kurdum. haliyle sorunun kabloda olduğunu anladım şu an bu alacağım kablo ile aldığım diğer ssd'yi bağlamayı düşünüyorum sisteme.

bu adamlara apple nasıl yetkili teknik servis belgesi veriyor anlamıyorum..

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

ever apple yetkili teknik service esc bilgisayar diye bir yer trabzonda.. aslında eski bildiğin kıytırık bir bilgisayarcıydı sonra nerden olduysa yetkili teknik servis belgesi almışlar..

http://www.ifixit.com/Guide/MacBook+Pro+13-Inch+Unibody+Mid+2012+Hard+Drive+Cable+Replacement/10379

adresinde kablo aynen var 49.5$ acaba ne kadara gönderim yaparlar gerçi not düşmüşler altına ama..

Yanıtlama zamanı:

Aliexpresste bulabilirsiniz free shiping sayesinde kargo ucretide odemezsiniz. Ortalama 20-35$ arasi bir fiyati vardir 15-27 gun arasinda geliyor ucretsiz kargolar. 27 gunu gecmiyor aliexpressten cok alisveris yapmisligim var :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

teşekkür ederim satın aldım az önce..

Emrah Karaalan tarafından düzenlendi

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.