Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210953 Uzun zamandır yeni bir konu açmıyordum. Şimdi benim sorunum çoğunuzun bildiği üzere 31 aralıkta Rangerı teslim almıştık. Aracın tüm kapı kollarında Tüm jantlarında Hatta ve hatta amortisörlerinde bile kare kod var ama sabah sabah onun fotoğrafını çekmeye üşendim. Amortisörler sıkıntı değil. Ancaaak bu kapı kollarındaki ve jantlardaki etiketler iyice pis bir hal almaya başladı. Size danıştığım konu ise şu bu etiketler arabanın kromajına boyasına vs çizmeden, zarar verilmeden nasıl temizlenir? Şimdiden teşekkür ederim Keyifli forumlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210956 Küçük bir kaba kaynar su koyun,temiz ve yumuşak bir bezi kaynar suya daldırıp daldırıp bezle ovalayın.biraz zahmetli bir iştir ama sonuç alırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210962 Buharla yıkama yapan biryere gidip buhar makinasıyla 10 sn de hepsini çıkartabilirsin. Buharla yıkama Ankarada 30TL Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl Yazar comment_210967 Küçük bir kaba kaynar su koyun,temiz ve yumuşak bir bezi kaynar suya daldırıp daldırıp bezle ovalayın.biraz zahmetli bir iştir ama sonuç alırsınız. Maliyetsiz bir çözüm ama kışın pek suyla oynamaya gelmiyor ellerim. Bir sorun var hemen çatlıyor, kanıyor vs. Buharla yıkama yapan biryere gidip buhar makinasıyla 10 sn de hepsini çıkartabilirsin. Buharla yıkama Ankarada 30TL Biraz daha profesyonel bir çözüm gibi geldi buhar ile yıkama ve zahmetsiz. Bunu tercih edeceğim teşekkürler Servet abi Tırnağınla kazı çıksın kardeş Denedim de tırnakla zor çıkıyo bu sefer çizerim falan diye daha fazla zorlamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210969 Geçmiş olsun kardeş aynısı bende de var sıcak tut krem sür hep Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210970 Yalnız has Ford var karşımızda .. Bol sıcak suyu dök çıkar elbet Eline de eldiven tak onu da biz mi diyelim üşüyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl Yazar comment_210972 Yalnız has Ford var karşımızda .. Aynen öyle çok güzel bir araba Bol sıcak suyu dök çıkar elbet Eline de eldiven tak onu da biz mi diyelim üşüyormuş İşime gelmiyooor Ocak 13, 201412 yıl Saruhan Özkan tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_210975 Daha da tembel işi fikir vereyim,:) yaz ayını bekle sıcakta bir tırnak darbesi ile çıkar....... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl Yazar comment_210980 Daha da tembel işi fikir vereyim, yaz ayını bekle sıcakta bir tırnak darbesi ile çıkar....... Bu fikir yazın araba alanlar için faydalı ama benim gibileri bilirsin abi. Hem işim çabuk görülsün hem ben yorulmayayım böyle pis bi şey olup çıktım tövbe estağfurullah Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211018 Bence git oto yikamaciya. Köpük + basincli suyla cikar gibime geliyor Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211039 Isı tabancaları var cam filmi çeken yerlerde mevcut. Yakından tut 1-2 dakika gelir hemen eline. Saç kurutma makinesini de deneyebilirsin Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211045 Isı tabancaları var cam filmi çeken yerlerde mevcut. Yakından tut 1-2 dakika gelir hemen eline. Saç kurutma makinesini de deneyebilirsin Isı tabancasını 1-2 dakika etiketin olduğu yere tutarsa etiketle beraber yapıştığı yerde gelir Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201412 yıl comment_211051 3-4 saniye deseydi iyiydi Boyayıda beraber kaldıracak Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın