Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210412 Arkadaşlar aracımı 12-12-2012 tarihinde ford çalışanı üzerine almıştım. 10 gün sonra kendi üzerime aldım. 6 ay sonra Prins Walve care sistem lpg taktırdım TüvTürk 'te muayenesini yaptırdım. Ama egzos muayenesi ile ilgili bişşey hatırlamıyom. Yani ben yaptırmadım. acaba yapılmalı mıydı da ben yaptırmadım yoksa "sıfır araçlarda olduğu gibi 3 yıl süresi varmı" sonuçta 10 gün sonra biz alınca arabayı 2. el olduya... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210414 Hususi (binek ) ve Resmi Otomobiller: İlk üç yaş sonunda ve sonrası her iki yılda bir yapılmalıdır. Diğer Motorlu Taşıtlar: İlk bir yaş sonunda ve sonrası yılda bir yapılmalıdır. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210426 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Mk3- Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Sigorta, Kasko, MTV, Ceza ve Muayene " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 10, 201412 yıl comment_210459 birde lpg için muayene öncesi sızdırmazlık raporu kalkmış sanırım. zaten muayenede yapılıyor diye.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın