Yanıtlama zamanı: Ocak 1, 201412 yıl comment_208424 Merhaba arkadaşlar, Fotoğraftan ne kadar anlaşılıyor bilemiyorum ama aracımın sağ arka kapısındaki kapı lastikleri çıkmaya başladı. Bunu kendim yapıştırabilirim tabiki ama servise mi götürmem gerekiyor tam bilemiyorum. Siz ne dersiniz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201412 yıl comment_208425 Kronik bir problem. Servise götürünce yapıştırıyorlar ücretsiz olarak. Bazı servisler komple söküyor yenisini yapıştırıyor. Aciliyeti yok. Bakım zamanı götürebilirsiniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201412 yıl comment_208431 İlk götürdüğünüzde yapıştıracaklar sonra tekrar olacak değiştirecekler bende de aynısı oldu dediğim gibi yaptılar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 2, 201412 yıl comment_208464 Benim aracımda da aynısı olmuştu servise bi gittiğimde yaptırmıştım (yapıştırmışlardı yerine ) acelesi yok yani denk gelince gidersiniz servise Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 9, 201412 yıl comment_210166 sorun kronik benimde sol arka kapımda var aynı problem. Bir ara uğrayıp yaptırtacağım. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın