Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

225 40 18 Lastik Önerisi Ve Tecrübeler

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

arkadaslar onumuzdekı yaz ıcın kıstan lastık almayıı dusnuyorum uygun olcagı ıcın 225 40 18 ebatlarında fiyat olarak 1300 tl ye kadar lastik önerisi beklıyorum sızlerden ? 

yusuf bayraktar tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Bu ölçüde bu fiyata Kumho bak bence, onlar pek pahalı olmuyor, iyi diye biliyorum Kumho'ları.

Mesela Kumho ku39 ecsta le sporty 

Serdar Eryürekli tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:

Zeetex  hp102+  vardı. Conti Premium Concact  2 gibi yumuşak bir lastik. Yol tutuşu özellikle ıslak ve çamurda mükemmel. Zaten 4 mevsim lastiği. Çok az bilinir ama bende 225/40 r18 de kullandım. Çok memnundum. Sonra ebat değişikliğinden ötürü sattım. Geçen gün takas yaptığım kişiyle görüştüm satılmadı iki tanesi duruyor dedi. İstersen sorayım kaça verecek ne yapacak ?

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Petlas 741 icin cok iyi yorumlar okudum bunu dusunuorum suanlik fiyat olarakta uygun

Zeetex hp102+ vardı. Conti Premium Concact 2 gibi yumuşak bir lastik. Yol tutuşu özellikle ıslak ve çamurda mükemmel. Zaten 4 mevsim lastiği. Çok az bilinir ama bende 225/40 r18 de kullandım. Çok memnundum. Sonra ebat değişikliğinden ötürü sattım. Geçen gün takas yaptığım kişiyle görüştüm satılmadı iki tanesi duruyor dedi. İstersen sorayım kaça verecek ne yapacak ?

Ikinci else gerek yok gercekten sifir dusunuyorum suanlik

• 4 hafta sonra...
Yanıtlama zamanı:

Continental SportContact5 kesinlikle bir sonraki takacağım lastik bu olucak... Daha iyi yol tutanını görmedim

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.