Yanıtlama zamanı: Ocak 5, 20179 yıl comment_398569 sıcaklık sensörü birden fazla var, ptc hangisine bakıyor bilmiyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398576 Ptc heater diyelim mi biz bu holder a Ya da ısıtıcı diyelim Türkçe... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398601 29 dakika önce, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Ptc heater diyelim mi biz bu holder a Ya da ısıtıcı diyelim Türkçe... Aynen Abi tapatalk hüsranı Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398602 Şimdi, Berat Hasbek yazdı: Aynen Abi tapatalk hüsranı Sen kiminle dans ediyon Berat. Yaşına baktın da gözleri görmüyor mu sandın? Yaşlı başlı ama 10cm den çok rahat okuyabiliyor yani.Cık bu kadar da ihtiyar mualmelesi yapmayalım yani. Ooof çok fena zopalıyacak beni @Gürkan Çakıroğlu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398607 Şimdi, Doğan Kurban yazdı: Sen kiminle dans ediyon Berat. Yaşına baktın da gözleri görmüyor mu sandın? Yaşlı başlı ama 10cm den çok rahat okuyabiliyor yani.Cık bu kadar da ihtiyar mualmelesi yapmayalım yani. Ooof çok fena zopalıyacak beni @Gürkan Çakıroğlu Sen kaşındın abi ben görmez dedim ama yakaladı hemen Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 6, 20179 yıl comment_398613 Şimdi, Gürkan Çakıroğlu yazdı: Neyse mübarek gün, cık cık cık Mübarek olmayan gün olmadığına göre kendimi sağlama aldım demektir. Diyil mi emüce. Bu kaç II Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın