Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280678 Arkadaşlar seyir halindeyken motor uyarı lambası yandığını farkettim durdum stop edip tekrar çalıştırdım sıkıntısız çalıştı aracın sürüşünde üst devirlere çıkmakta herhangi bir farklılık yaşanmadı dün nasıl çalıştıysa aynen çalışmaya devam etti. Yol bilgisayarında sistem denetimi yaptım bir kaç kez tüm sistem normal dedi bana bu tuhaf geldi. Acaba hava soğuk olduğundan sapıttı mı ya da son bir kaç gündür birlikte karla boğuşuyoruz batıp çıkıyoruz aracı incittim mi çözemedim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280680 Evet gaz aldığım yeri değiştim bu ihtimal de geliyor aklıma. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280682 Zavoli 1 yılı aşkındır kullanıyorum ilk defa oldu. Benzine alıp kullandım gene aynı arıza devam etti. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280683 buji ve bobine baktır ateşleme sorununa benziyor ayrıca lpg bujileri var ondan alırsan faydasını göreceksin.. aynı sorunu yaşadım.. bujiler değişti sorun çözüldü. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280684 Bence de servisin işi değil lpg ustası çözecek bu işi. Bu bujilerin markası ne? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280685 fomoco focus beyni çok hasas değerler arasında çalşıyor. saniyede 6 defa gaz kesiminde dahi arıza lambası yanıyor. araç sürerken anlamıyoruz. servise gidip bilgisayara bağlatmanı tavsiye ederim.. bende 4 nolu silindir arızası gözükmüştü. aracın garantili. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280687 Daha önce vectra aracım vardı onda da lpgyi ben taktırdım ilk aynı 4 nolu buji hatası çıkıyordu meğerse 4. bujinin kablo bağlantısının olduğu yerdeki klips kırılmış ve çalışamıyordu onu bağlayıp düzeltmiştik yalnız o hatayla beraber aracın performansı berbattı şimdiki aracımda performans olarak hiç fark yok bakalım ne arıza çıkacak. Aracım garantili ama lpg taktırdığım için garantide sıkıntı çıkaracakalrı kesin. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 201511 yıl comment_280688 araç benzindede sıkıntı yapıyor dersin.. servis bilgisayara bağlar nedenini bulur. lpg den kaynaklı olmayan bi arıza durumu. benim şürüşümdede sıkıntı olmuyordu. ancak lamba yanıp yanıp sönüyordu. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 12, 201511 yıl comment_281385 Cuma günü motor ikaz lambası için aracınıza güncelleme geldi deyip servise çağırdılar. Ne tür bir sıkıntı varsa gidemedim henüz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201511 yıl comment_281483 Cuma günü motor ikaz lambası için aracınıza güncelleme geldi deyip servise çağırdılar. Ne tür bir sıkıntı varsa gidemedim henüz. Bir hafta önce beni de çağırdılar. Zaten çağırdıklarından 4 gün sonra arıza uyarısı aldım. Servis (otokoç istinye) dediğine göre araçların çalışma sıcaklarını güncelleyen yeni bir yazılım yüklemesi yapmak gerekmiş. Sadece belirli şasi numara aralıkları çağırılmış. Hatta problem ve çözümü yazan ve otosandan gelen maili de gösterdi. Yazılım güncellemesi sonrası arıza ışığı ve uyarısı kapandı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 13, 201511 yıl comment_281510 Bir hafta önce beni de çağırdılar. Zaten çağırdıklarından 4 gün sonra arıza uyarısı aldım. Servis (otokoç istinye) dediğine göre araçların çalışma sıcaklarını güncelleyen yeni bir yazılım yüklemesi yapmak gerekmiş. Sadece belirli şasi numara aralıkları çağırılmış. Hatta problem ve çözümü yazan ve otosandan gelen maili de gösterdi. Yazılım güncellemesi sonrası arıza ışığı ve uyarısı kapandı. Bende bu hafta sonu gidip güncellemeyi yaptıracağım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 4, 201610 yıl comment_338302 Arkadaşlar bende bu sorunla bir kaç kez karşılaştım. motor arızalı servise götürün diye ikaz verdi,aracı stop edip tekrar çalıştırınca çalıştı. Dikkat ettiğim bir nokta var; son iki seferdir bu uyarıyı almadan önce aracımın benzinini ve tüpünü fulledim. Petrolden çıkıp biraz ilerlediğimde motor arızası ikazı verdi. Her fullediğimde yapmadı ama son iki seferde bu ikazı aldım. ve sonradan bir sorun çıkmadı.Acaba kronik bir problem olabilir mi? yada lpg ile ilgili bir durum mu var? Değerli yorumlarınızı bekliyorum... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 21, 20187 yıl comment_490778 Arkadaşlar ayni sorun bugün bende de oldu kar yağdı ilk çalıştırdım 5.6 saniye sonra motor arızası dedi istop edip yeniden çalıştırdım ekrandan gitti sistemden kontrol ettim hersey tüm sistem normal diyor acaba ne yapmalıyım daha önce arkadaşlar ne yaptı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın