Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202722 Arkadaşlar aracımı Ocak ayının ilk haftası teslim alıp Erzurum'a döneceğim... F3 Style 1.6 Benzinli manuel 125 BG. Nerede BRC taktırabilirim bana iyi bir montaj ustası söyleyen olursa sevinirim sonuçta bu iş markadan ziyade beceri işi. Yardımınız için şimdiden tşkler... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202743 Ankara' da tek tavsiye edebileceğim yer Mavidenizler Lpg bir çok kişiye önerdim. Taktırdılar ve sorunsuz kullanıyorlar.İsterseniz bir fiyat alın derim ben işçilikleri çok iyi en son 1 ay önce arkadaşım taktırdı yanlış hatırlamıyorsam 1.600 TL taktırmıştı. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202744 Var ama yine de mecburuz ... Ankara' da tek tavsiye edebileceğim yer Mavidenizler Lpg bir çok kişiye önerdim. Taktırdılar ve sorunsuz kullanıyorlar.İsterseniz bir fiyat alın derim ben işçilikleri çok iyi en son 1 ay önce arkadaşım taktırdı yanlış hatırlamıyorsam 1.600 TL taktırmıştı. F3 e mi taktırdı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202797 Ankara' da tek tavsiye edebileceğim yer Mavidenizler Lpg bir çok kişiye önerdim. Taktırdılar ve sorunsuz kullanıyorlar.İsterseniz bir fiyat alın derim ben işçilikleri çok iyi en son 1 ay önce arkadaşım taktırdı yanlış hatırlamıyorsam 1.600 TL taktırmıştı. Bende tavsiye ediyorum burayı. F3'e kesin takmışlardır. Brc marka 100 tane lpg dönüşümü yapılıyorsa 40 tanesini bu adamlar yapıyorlardır. İllaki denk gelmiştir diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202798 sattığım focusa mavidenizler takmış, hiç sorun yaşamadım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl comment_202808 Var ama yine de mecburuz ... F3 e mi taktırdı? Yok F2 ye taktırmıştı. Web siteleri var bir göz atın isterseniz. Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 5, 201312 yıl Yazar comment_202823 iletişim formlarını doldurdum bana döneceklerdir başka tavsiye yok sanırım... bir de ford bayi var başer oto orayı da başka forumlarda söylediler ora nasıl bilen var mı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 12, 201312 yıl comment_204613 Hayırlı olsun kardeşim ben yaklaşık 7 ay önce taktırdım çağ oto lpg de usta mukemmel web sitesini kontrol edebilirsin benim aracında resimleri var külkahve focus 3 firma sahibinin adı serkan adaşımdır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201312 yıl comment_204933 ankarada mavi denizler derim bende tuncay beyle yada mahir beyle görüşün yardımcı olacaklardır Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 27, 201312 yıl comment_207712 Arkadaşlar aracımı Ocak ayının ilk haftası teslim alıp Erzurum'a döneceğim... F3 Style 1.6 Benzinli manuel 125 BG. Nerede BRC taktırabilirim bana iyi bir montaj ustası söyleyen olursa sevinirim sonuçta bu iş markadan ziyade beceri işi. Yardımınız için şimdiden tşkler... alper bey öncelikle aracınız şimdiden hayırlı olsun mesajınızı yeni gördüm sanırım geç kalmamışım:)focus club üyesi olarak ben oto gaz dönüşümüyle ugraşıyorum brc marka dahil dilerseniz bana ulaşıp temiz ve kaliteli bi işçikle sizi erzuruma yollamak isterim mesajı aldıgınızda ulaşırsanız seve seve yardımcı olurum saygılar Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 201312 yıl Yazar comment_207810 alper bey öncelikle aracınız şimdiden hayırlı olsun mesajınızı yeni gördüm sanırım geç kalmamışım:)focus club üyesi olarak ben oto gaz dönüşümüyle ugraşıyorum brc marka dahil dilerseniz bana ulaşıp temiz ve kaliteli bi işçikle sizi erzuruma yollamak isterim mesajı aldıgınızda ulaşırsanız seve seve yardımcı olurum saygılar hepinize çok teşekkür ederim prins markasında karar kıldım oto başerle de görüştüm ama 3250 TL fiyat verdiler bende şimdilik bıraktım artık bir başka zamana... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 201312 yıl comment_207874 hepinize çok teşekkür ederim prins markasında karar kıldım oto başerle de görüştüm ama 3250 TL fiyat verdiler bende şimdilik bıraktım artık bir başka zamana... peki siz bilirsiniz ama o kadar para vermeye hiç gerek yok yani prins olunca size hiç bi artı saglamayacak yakıt olsun çekiş olsun Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın