Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Focus 2013 Anten

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:
Sürerim tabi nolacak biraz boya yanması iyidir tavanda hatta biraz fazla süreyim ki belki sunroof bile açarım kendime oradan.

Altındaki bant kalkarken tavana zarar vermez o zaman abi böyle dediğine göre 

Zarar vermez. Köşelerden esneterek çok yavaş şekilde sökersin.

Japon konusunda şaka yapıyorum. Çocuk olsa sürmez tavanda biryere japon.

• Yanıt 54
  • Görüntüleme 12,6k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Özer Öztürk
    Özer Öztürk

Markör kapağı, dişleri anten yuvasına uyan bir vida ve sıcak silikon ile yaptığım anteni 5 aydır sorunsuz kullanıyorum. Renk farkı hiç yok. Yıkamada da sorun olmuyor.  Adana içinde ve güneydoğu gezi

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

vw polo anteni. Eğer radyo vs çalışsın istiyorsanız.Bu anten uyuyor. Dahası için google.

• @Semih G. ok, konuya donelim... Akrilik bantla yapistirdigini varsayiyorum... Hicbisi olmaz, zor sokulur ama tavana zarar vermez merak etme. Saga sola sallaya sallaya cikarirsin.   japon isi

Posted Images

Yanıtlama zamanı:
Şimdi, Doğan Kurban said:

Çocuk olsa sürmez tavanda biryere japon

E yani :D 

Tamamdır abi sağol

Yanıtlama zamanı:

@Semih G. ok, konuya donelim... Akrilik bantla yapistirdigini varsayiyorum... Hicbisi olmaz, zor sokulur ama tavana zarar vermez merak etme. Saga sola sallaya sallaya cikarirsin.

japon isi dogru. Bakalim sirinbabaya laf sallayinca etegindeki taslari dokecek mi dedim, beni yaniltmadi, kocakarilar gibi basladi tas atmaya... Ben yanlislikla anteni yapistirmaya calisirken tavana japon doktum! Yasadigim stresi gormen lazimdi :) gece uyku uyumadim valla... Neyse bizim usta cozdu olayi boyaya vs. gerek kalmadi... Kamuyu Aydinlatma Platformuna saygilarimla...

Yanıtlama zamanı:
3 dakika önce, Doğan Kurban said:

Ahahahah varmış çocuk. Becerikli adam o sharkı da gayet güzel boyar

O adam sen degilsin iste...

biz ona genelde "usta" diyoruz. Boya koduyla falan boyuyor

1 dakika önce, Yahya Akman said:

Tavanda japonun işi ne ki emoji57.png ?

Yukarida yazdik ya, 2 demlik cay kafa mi yapti? :)

Yanıtlama zamanı:
Yukarida yazdik ya, 2 demlik cay kafa mi yapti? [emoji4]

3. Demligi bitirmeden kafa yapmıyor artık :)

Bende bu anten konusunda hala gel gitler yaşıyorum. Shark mi yoksa kısa anten mi karar vermedim :)

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Yahya Akman said:

3. Demligi bitirmeden kafa yapmıyor artık :)

Bende bu anten konusunda hala gel gitler yaşıyorum. Shark mi yoksa kısa anten mi karar vermedim :)

Kisa iyidir... Koyu siyah, guzel bi kontrast yapti, ben bu halini daha cok begeniyorum,... Bide kediler anteni kemirmese daha iyi olacak

image.jpeg

Yanıtlama zamanı:
@Semih G. ok, konuya donelim... Akrilik bantla yapistirdigini varsayiyorum... Hicbisi olmaz, zor sokulur ama tavana zarar vermez merak etme. Saga sola sallaya sallaya cikarirsin.

japon isi dogru. Bakalim sirinbabaya laf sallayinca etegindeki taslari dokecek mi dedim, beni yaniltmadi, kocakarilar gibi basladi tas atmaya... Ben yanlislikla anteni yapistirmaya calisirken tavana japon doktum! Yasadigim stresi gormen lazimdi [emoji4] gece uyku uyumadim valla... Neyse bizim usta cozdu olayi boyaya vs. gerek kalmadi... Kamuyu Aydinlatma Platformuna saygilarimla...

Sağol abi, ya aklımada geldi Doğan abinin birine taş attığı ama yok ya yapılır mı hiç buda benle kafa kırıyordur diyip geçtim ama gerçekmiş :D Neyseki ucuz atlatılmış

• 1 ay sonra...
Yanıtlama zamanı:
On 01.04.2016 at 01:52, Sarp D. Uygur said:

Sharkfin anten düşünenler için fikir oluşturması açısından resimleri ekliyorum. Aliexpressten aldım ve ilk başta alt tarafın eğimli olmaması nedeniyle tam oturmadığını fark ettim. Zımpara ve oval bir zemin ile altına gereken eğimi verdikten sonra montajını yaptım ve gayet beğendim.

Copy of IMG_20160131_17500.jpg

IMG_20160118_124725.jpg

IMG_20160201_154453.jpg

IMG_20160201_162514.jpg

ben de böyle bir anten aldım. rengi tutmadığı için boyattım. ancak sizde olduğu gibi altı düz olduğundan tam oturmayacak. zımparayla falan oval şekil vermek lazım. biraz açıklar mısınız siz nasıl yaptınız?

Yanıtlama zamanı:
1 dakika önce, Doğan Kurban said:

Shark 2 çeşit. Hb ve sedan için. Uymuyorsa yanlış gönderilmiştir.

öyle bir seçenek yok açıklamalar kısmında da sedan veya hb uyumlu diye yazmıyor. aslında yüzeye iyce bastırınca oturuyor ama sonra atar diye korkuyorum. kaportacı atabilir dedi. eğer havalar çok sıcak olduğunda güneşte elinle şekil verirsen olur dedi.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.