Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196744 merhaba arkadaşlar, ben arabamın far ampüllerini değiştirmek istiyorum sizce far ampüllerini beyaz renk taksam nasıl olur. birde sizden ricam hangi marka ve hangi model almalıyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196777 Merhaba; Eğer xenon far takmak istiyorsanız farlarınızıda değiştirmeniz, mercekli far almanız daha iyi olur. Hem daha iyi görüş için hemde karşıdan gelen sürücüler için. Mercekli far olmazsa gözleri kör ediyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl Yazar comment_196815 Merhaba; Eğer xenon far takmak istiyorsanız farlarınızıda değiştirmeniz, mercekli far almanız daha iyi olur. Hem daha iyi görüş için hemde karşıdan gelen sürücüler için. Mercekli far olmazsa gözleri kör ediyor. xenon takmayı düşünmüyorum ben sadece sarı yanan ampülleri beyazlarıyla değiştirsem diyorum merceksiz xenonları trafikte bende beğenmiyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196819 halojen ampulun kralı philips extreme visiondur. bembeyaz yanmaz ama en iyi aydınlatmayı sağlar. beyaz ampullerle kötü hava koşullarında sıkıntı yaşarsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl Yazar comment_196822 halojen ampulun kralı philips extreme visiondur. bembeyaz yanmaz ama en iyi aydınlatmayı sağlar. beyaz ampullerle kötü hava koşullarında sıkıntı yaşarsınız. sıkıntı derken önümü göremezmiyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196825 sıkıntı derken önümü göremezmiyim Evet. Yağmurda vs. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196851 Night breaker plus kullanıyorum 10.000 km'dir. Çok memnunum aydınlatmasından. 3700K renk veriyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl Yazar comment_196856 benim niyetim sarı ampül yerine park,sis,far ampüllerini beyaz veya beyaza yakın bir renk ampül takmaktı. ama yorumlara baktığımda önümüz kış beyaz ampül düşmanı yağmur ve kötü hava şartlarından dolayı fikrimi yaza kadar ertelemeye karar verdim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın