Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195571 Aracın tavanındaki çıtaları cam çerçeveler gibi değiştirebilir miyiz? Yapan var mı hiç? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 201312 yıl comment_195586 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl comment_195683 Tavandaki citayi kim goruyor ki dogru duzgun ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl comment_195696 Aslında benim de aklıma geliyor, araç HB olduğu için yüksek çıtayla değiştirsek cip havası olur nemolardan ne eksiğimiz var Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl Yazar comment_195723 Tavandaki citayi kim goruyor ki dogru duzgun ? Ben 5. katta oturuyom, hep görüyom:)) Aslında benim de aklıma geliyor, araç HB olduğu için yüksek çıtayla değiştirsek cip havası olur nemolardan ne eksiğimiz var Yüksek çıta değil de plastikten kurtulmak için bence güzel olur. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 201312 yıl comment_195740 Neyse hocam arabamız aynı, rengi aynı, mesafe kısa hele sen bi yap ben de kopya çekeyim Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201312 yıl comment_196251 Ben 5. katta oturuyom, hep görüyom:)) Yüksek çıta değil de plastikten kurtulmak için bence güzel olur. Pardon anlamadım ben galiba, plastik yerine ne takmak istiyorsunuz? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201312 yıl Yazar comment_196379 Pardon anlamadım ben galiba, plastik yerine ne takmak istiyorsunuz? Krom çıta.... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201312 yıl comment_196385 Dacia Sandero Stepway gibi mi olsun yani? Eee arabayı da yükseltelim, hatta kenarlarına da siyah bant çektirelim. Bir ara getz lere falan yaptırıyorlardı. Bence komik görünüyordu Getz de. Sadece Getz olarak da değerlendiremiyorum. HB bir otomobile tavan çıtası yakışmaz diye düşünüyorum. Ama SW için olmazsa olmaz tavan çıtası. Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 201312 yıl Yazar comment_196387 Dacia Sandero Stepway gibi mi olsun yani? Eee arabayı da yükseltelim, hatta kenarlarına da siyah bant çektirelim. Bir ara getz lere falan yaptırıyorlardı. Bence komik görünüyordu Getz de. Sadece Getz olarak da değerlendiremiyorum. HB bir otomobile tavan çıtası yakışmaz diye düşünüyorum. Ama SW için olmazsa olmaz tavan çıtası. Ben vazgeçtim.... Amacım sadece tavandaki siyah çıtaların plastik değil de metal olduğunda aracın nasıl görüneceğiydi... Şimdiye kadar kimse yaptırmadığına göre iyi bişey değil galiba... Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196435 Krom çıta.... Açıkcası krom çıta ile hayal bile edemedim. Yaptırsanızda bizde görsek nasıl oluyormuş Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl comment_196439 Tavanda çıta mı var yahu konuyu görmesem aklıma bile gelmeyecek Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 201312 yıl Yazar comment_196591 Açıkcası krom çıta ile hayal bile edemedim. Yaptırsanızda bizde görsek nasıl oluyormuş Aynı şeyi ben istiyorum....Yaptıran var mı diye...Cam çerçevelerle (3ü birlikte) güzel durur mu diye... Kasım 6, 201312 yıl Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196715 Açıkcası krom çıta ile hayal bile edemedim. Yaptırsanızda bizde görsek nasıl oluyormuş Aynı şeyi ben istiyorum....Yaptıran var mı diye...Cam çerçevelerle (3ü birlikte) güzel durur mu diye... Sanmıyorum ki bunun için üretilmiş bir ürün olsun. Photoshop bilen bir arkadaş belki yardımcı olur Kişisel kanaatim kesinlikle yakışmayacağı yönünde. Bunuda geçtim ne gereği var? Raporla
Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 201312 yıl comment_196727 Ben araca uzun uzun baktım da o çıtalar ön camın çerçevesindeki siyahlığı tamamlıyor, güzel duruyor yani. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın