Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

C-Max 30 Bin Bakımı

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben de konuyu canlandırayım. 

Az önce 2017 model 1.5 tdci Powershift C-max için Otokoç ve Çetaş'tan fiyat istedim. Otokoç 1.580 TL, Çetaş 1.100 TL fiyat verdi. Otokoç'a diğer yetkili servis 1.100 TL fiyat istiyor, sizin farkınızın sebebi nedir diye sorduğumda, orjinal parça kullanıldığında Otosan'ın oluşturduğu fiyat budur gibisinden bir cevap aldım. İkisi de yetkili servis olduğuna göre bu kadar farkın olmaması gerekir diye düşünüyorum. 

• Yanıt 31
  • Görüntüleme 8k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• ER-OL Otomotiv
    ER-OL Otomotiv

Ön disk takım 390, balata 140 tl fiyatı var. Arka disk takım 370, balata 130 tl fiyatı var.

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Fren'de muhakkak olayı olmaz bu km'de..Hele karaman'da, hiç gerek yok bence.Ustalar bunları söyler zaten.   Focus'dan tecrübelisiniz fiyatlar benzer olur.    Detaylı Bilgi İçin:  C-Max_Bakim_Surel

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Disklerin tornalanmasindaki amac ne. Bence disk omrunu yiyip bitiriyorsun Fatih. Disklerdeki egilmeler icinse bu onerin bence yanlis. Fren performansina ve dolayisiyla guvenlige cok ciddi olumsuz etki

Yanıtlama zamanı:

Hava Filtresi 60 tl

Yağ filtresi 20 tl

Mazot Filtresi 120 tl

Yağ 4 lt.160 tl

Polen Filtresi 60 tl

Fren balatası değişecek ise 4 adedi orjinal 230 tl

Bunlar piyasa da ki orjinal parçaların ortalama fiyatları.Toplam 650 tl gibi bir rakam çıkıyor.Servisin verdiği teklifte yaklaşık 600 tl işçilik var.

Aracın garantisi gitmesin diye mecburen yaptırmak zorundayız ve bunu servisler çok iyi kullanıyor.El insaf....

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.