Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Bijonlar,

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Ben nerede yanlış yazdım anlayamadım:)cep telefonu nasıl yazıyorsa öyle yazdım.19mm olduğu zaman uzunluk standart mı olur yoksa 1 adet bijon çıkarıp ölçmek mi gerekir uzunluk ve çapını?kilitli olmasiñı önerirmisiniz.cevaplarınız için tekrar teşekkürler.herkese oldu galiba.Sizde olmalı yerine olamalı yazmışsınız:)

Rasim S. tarafından düzenlendi
Ek sual

• Yanıt 48
  • Görüntüleme 13,3k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Mehmet Demir
    Mehmet Demir

evet, kapaklı bijonlar. titaniumlara çakma bijon koymuşlar.. diğerleri neden kapaklı anlamış değilim. 85 model reno 12 lerde bile çakma bijon var

• Benim ön sol bir kaç sefer ölçümlerde, iki üç bar eksik çıkıyor da lastikçiye gitmeyi planlıyorum, hani sök takda lastikçi bozarsa diye tebbiren sordum... Garantim daha devam ediyor....

• bi süre sonra komple düşüyor o kapak. benim değişimden sonra 4-5 kere sök tak yapılmıştır oynamıyor. normal kabul etdip etmemek size kalmış(dediğim gibi benimkini kendileri söylediler değiştirelim diy

Yanıtlama zamanı:

Yanlış hatırlamıyorsam  bijonların bijon anahtarı ile değil tork anahtarı ile sökülüp takılması gerekiyor. Bu aparat ise genelde servislerde mevcut. Yine zannedersem pahalı bir alet olduğu için lastikçilerde bulunmuyor. 

Aracın kendinde ve lastikçilerde bulunan söküp takma ekipmanları bijonlardaki kapaklara zamanla zarar verip değiştirilmesini gerektiriyor.

Kapaklı bijonların tork anahtarı ile belli bir ölçüde sıkılması gerekir.

Lastik değişimleri çok pahalı olmayacaksa servislerde yapılabilir. Piyasada Fordlar için satılan değişik markalarda bijonlar mevcut aralarında kalite farkı oluyor. Buna dikkat edilmeli.

Yanıtlama zamanı:
2 saat önce, Tuğrul Toprak yazdı:

"Bey" büyük harfle başlamalı ve "Türkçemiz" derken eklerin hiçbiri ayrılmamalı emoji106.png

Hocam amaç Türkçemizde vurgu idi.

beyi bende kaçırmışım uyarınız için teşekkür ederim.

saygılarımla,

Yanıtlama zamanı:

Hocam amaç Türkçemizde vurgu idi.
beyi bende kaçırmışım uyarınız için teşekkür ederim.

saygılarımla,

Aynı düşüncelerle paylaştım bilgiyi. Saygılar benden hocam.

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.