Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427627 Ben nerede yanlış yazdım anlayamadım:)cep telefonu nasıl yazıyorsa öyle yazdım.19mm olduğu zaman uzunluk standart mı olur yoksa 1 adet bijon çıkarıp ölçmek mi gerekir uzunluk ve çapını?kilitli olmasiñı önerirmisiniz.cevaplarınız için tekrar teşekkürler.herkese oldu galiba.Sizde olmalı yerine olamalı yazmışsınız:) Haziran 30, 20179 yıl Rasim S. tarafından düzenlendi Ek sual Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427633 Yanlış hatırlamıyorsam bijonların bijon anahtarı ile değil tork anahtarı ile sökülüp takılması gerekiyor. Bu aparat ise genelde servislerde mevcut. Yine zannedersem pahalı bir alet olduğu için lastikçilerde bulunmuyor. Aracın kendinde ve lastikçilerde bulunan söküp takma ekipmanları bijonlardaki kapaklara zamanla zarar verip değiştirilmesini gerektiriyor. Kapaklı bijonların tork anahtarı ile belli bir ölçüde sıkılması gerekir. Lastik değişimleri çok pahalı olmayacaksa servislerde yapılabilir. Piyasada Fordlar için satılan değişik markalarda bijonlar mevcut aralarında kalite farkı oluyor. Buna dikkat edilmeli. Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427644 2 saat önce, Tuğrul Toprak yazdı: "Bey" büyük harfle başlamalı ve "Türkçemiz" derken eklerin hiçbiri ayrılmamalı Hocam amaç Türkçemizde vurgu idi. beyi bende kaçırmışım uyarınız için teşekkür ederim. saygılarımla, Raporla
Yanıtlama zamanı: Haziran 30, 20179 yıl comment_427649 Hocam amaç Türkçemizde vurgu idi. beyi bende kaçırmışım uyarınız için teşekkür ederim. saygılarımla, Aynı düşüncelerle paylaştım bilgiyi. Saygılar benden hocam. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın