Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191645 Bide ben yapayım dedim öylesine deneme amaçlı zaten sona kadar dümdüz boru vardı sadece oem son susturucum vardı onuda söküp yerine düz boru kaynattırdım Yorumu sizlere bırakıyorum iyi kötü her türlü yoruma açığım eğer sizler beğenmezseniz kötü olmuş derseniz gidip son susturucuyu taktırıcam tekrar http://youtu.be/qmMPC6zCy1M Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191647 Siyah duman atmasının nedeni bu işlemden mi kaynaklanıyor ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191651 Sizin orda nasıl bilmem ama bizim burdaki polisler bu egzoz ceza yazar Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191655 ilkin traktör çalışıyor gibi geldi sonra hızlanınca iyi geldi bence olmamış dostum. keyfin bilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191658 Ses duyup spor araba kullanıyorum zevki tatma hevesinin ses kirliliği yaratarak çevreye rahatsızlık verme hakkını vermediğini düşünüyorum, özellikle geceleri ara sokaklarda dolaşırken çok "hayır" duası alacağından eminim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191661 Bence böyle yapmaktansa aracını değiştirmeyi dusunuyorsan benzınlı bır arac alıp acık hava fıltresı takman daha makul olcakdır cunku en azndan 3000 devırden sonra ses vermeye baslıyor böyleyken sureklı ses verıyor ve bır muddet sonra baş agırısından başka bırsey vermıyor .. Bu benım kısısel yorumumdur genede siz bilirsiniz tabiki .. ama illa ses duymak ıstıyorsanız egzoz takıp susturucuları sökmek yerıne hava fıltresı bıraz daha makul olur dıye dusunmekdeyım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl Yazar comment_191662 Siyah duman atmasının nedeni bu işlemden mi kaynaklanıyor ? hayır araçta chip tuning uygulaması var Sizin orda nasıl bilmem ama bizim burdaki polisler bu egzoz ceza yazar hehe burası ufak yer polisler babamı tanıdıklarından dolayı arabaya ceza yazmıyor ilkin traktör çalışıyor gibi geldi sonra hızlanınca iyi geldi bence olmamış dostum. keyfin bilir. traktör gibi aynen ilk rolantideyken sonra sesi güzelleşiyor teşekkürller Ses duyup spor araba kullanıyorum zevki tatma hevesinin ses kirliliği yaratarak çevreye rahatsızlık verme hakkını vermediğini düşünüyorum, özellikle geceleri ara sokaklarda dolaşırken çok "hayır" duası alacağından eminim. Ses duyup spor araç sürüyorum moduna girmiyorum malesef. Alt devirlerde ses orjinali gibi fark yok ani duman atımında ve 3k üstü ses fazla farkındayım Bence böyle yapmaktansa aracını değiştirmeyi dusunuyorsan benzınlı bır arac alıp acık hava fıltresı takman daha makul olcakdır cunku en azndan 3000 devırden sonra ses vermeye baslıyor böyleyken sureklı ses verıyor ve bır muddet sonra baş agırısından başka bırsey vermıyor .. Bu benım kısısel yorumumdur genede siz bilirsiniz tabiki .. ama illa ses duymak ıstıyorsanız egzoz takıp susturucuları sökmek yerıne hava fıltresı bıraz daha makul olur dıye dusunmekdeyım Değiştirmeyi düşünmüyorum n/a arabadan zevk alamıyorum malesef. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl comment_191664 Değiştirmeyi düşünmüyorum n/a arabadan zevk alamıyorum malesef. Tercıh meselesı benımkı sadece sahsi fikrim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 13, 201312 yıl Yazar comment_191670 hehehhe tamam bayramdan sonra taktırıcam susturucuyu 1 hafta alayım hevesimi Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın