Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190728 Konuşmayla alakalı hiç bir sorunum yok ancak müzik dinlemek istersem bağlanamıyor, telefonu seçtiğim anda "Aktifleştirme Hatası" yazıp duruyor. Başka telefonlarda sorun yok, hatta önce başka telefona bağlanıp(yada bağlanmaya çalışıp) sonra benimkine bağlanırsam yine sorun yok. Silip tekrar aktifleştirdim ama değişen birşey olmadı, aklımada başka birşey gelmedi. Telefon iphone 4 ios 7.0.2 en son Kasımda çıkan güncellemeyi yüklemiştim. Ekim 8, 201312 yıl Ozan Karsavuran tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190753 Kendi telefonundada pair edilmiş halde bırakma, hem arabadaki telefon listesinden sil, hemde kendi telefonundan. Kasım derken? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl Yazar comment_190768 Kasım 2012de çıkmış en son güncelleme. http://www.ford-mobile-connectivity.co.uk/downloadsUpdates/TR öyle yaptım heralde ama deniyim tekrar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl comment_190773 Kasım 2012de çıkmış en son güncelleme. http://www.ford-mobi...loadsUpdates/TR öyle yaptım heralde ama deniyim tekrar. Ben bu işlemi bir türlü yapamadım sony müzik sisteminde USB bellekte dosya yok gibi bir uyarı alıyorum her zaman yaptığım işlemler usb yi fat 32 formatlıyorum zip li dosyayı usb nin root una extract ediyorum usb belleği takıyorum start a bası radyoyu açıyorum ama dosyay yok diyor Ozan bey bu işi step by step analatabilirmisiniz nasıl olacak. Ayrıca sony test ekranına girdiğimde DTC C19300 DTC C19700 DA0000 hataları alıyorum Yol bilgisayarı ekranında da DTC#01 C558_64 DTC#02 C164_00 Bunlar neye işarettir anlamı nedir bir fikriniz varmı ben bulamadım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 8, 201312 yıl Yazar comment_190775 usb yi fat 32 formatlıyorum zip li dosyayı usb nin root una extract ediyorum usb belleği takıyorum start a bası radyoyu açıyorum ama dosyay yok diyor Ozan bey bu işi step by step analatabilirmisiniz nasıl olacak. aynen yazdığınız gibi olacak aslında, extract ederken, dosyalar bir klasörde değil direk kök dizinde klasörsüz olarak olcak. DTC kodları serviste çıkanlarla farklı demişti Cem abi o mesajı bulursanız belki daha anlamlı şeyler bulursunuz. Ancak önemli birşey olsaydı test menusune girmedende gösterirdi. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın