Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190169 merhaba arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum.2 ay önce 2005 model ford focus ghia araba aldım şuan ön konsolun sağ tarafından rahatsız edici metal sesi geliyor konsola vurunca çukura girince hatta araba dururken direksiyona vurunca bile ordan ses geliyor ve bu çok dikkat dağıtıcı olmaya başladı sizce ne yapabilirim Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190175 Sökülecek bakılacak başka yapacak birşey yok. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190228 Bozuk para sesi gibi mi yoksa garçgurç sürtünme sesi mi? Bozuk para sesi gibiyse vida para gibi metal birşeyler düşmüş olabilir, torpido sökülüp bakılabilir. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 201312 yıl comment_190303 Bu ses dışardan geliyor olabilir mi? Kaputu açınca cama yakan kısımda kafası dalgın ustalar genelde çalıştıkları aletleri yada ufak tefek parçaları unuturlar. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 11, 201312 yıl comment_191418 aynı sorun bende de var arabaya 1500 lira para harcadım tüm akla gelebilecek ağır bakımların hepsini yaptırdım bir türlü o sesi kesemedim ön göğsün sağ tarafından sanki gevşek bir somunun titremesi gibi ses geliyor en sonunda göğsüde söktüreceğim Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın