Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187297 arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım benim aracım focus 1.6 ambiente 2001 model sedan aracımın motorundan rölantide gazda daha çok olmak üzere sanki egzoz patlarya hani pöt pöt ses geliyor ama gazz verdiğimizde bu ses yok hareket halindeyken boşta olduğu zaman vites yine aynı ses geliyor bu konuda bana yardımcı olabilecek birisi varmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187340 LPG varsa ondan kaynaklanma ihtimali çok yüksek Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl comment_187341 Fazla zengin karışım, tam yakılamayan yakıtın patlaması. Gaz ayarlarına baktırın. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 20, 201312 yıl Yazar comment_187345 ustaya gösterdim biri yağı emiş sesi bişey olmaz dedi diğeri sübaplara bakmak lazım dedi ama ses çok rahatsız edici sanki motor hırlıyor gibi dediğim gibi sadece gaz vermezken devir düşünce oluyor bu ses vitesdeyken hareket halinde sorun yok videolsunuda en kısa zamanda koymaya çalışacağım cevap yazanlara ayrıca teşekkür ederim.. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl Yazar comment_189084 arkadaşlar lpg enjektörünün ömrü bitmiş değiştirdiler ve gaz ayarı yaptılar dediğim ses azaldı benzinde o ses gelmiyor ama lpg de az da olsa o ses var tamamen geçmedi usta gaz kelebeğini temizlettirirsem faydası olabileceğini sesin tamamen kesilebileceğini söyledi bu konuda sizin düşünceleriniz nelerdir ? Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 30, 201312 yıl comment_189090 Gaz kelebeğini arada temizlemek gerekiyor.Pek pahalı bir işlem değil sanayide 30-40 liraya temizliyorlar.Yaptırmanızı öneririm... Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl Yazar comment_192008 herkese iyi bayramlar gaz kelebeğini temizlettim ama araç rölantide titreme yapıyodu onu düzeltti biraz onun haricinde bi faydasını görmedim hatta dediğim ses biraz daha arttı sanki bu arada motor arıza lambası yandı sorun lpg zengin-fakir karışım çıktı lambayı cihazdan söndürttüm lpg ayarıda yaptırdım ama geçen gün yine yandı ve buna bağlı olarak araç gaz yememeye başladı yolda giderken anlaşılan lpg ayarı iyi yapılmadı belli bir süre aracı benzinde kullansam düzelirmi? bu konuda fikir verebilecek varmı acaba?? Raporla
Yanıtlama zamanı: Ekim 16, 201312 yıl comment_192013 gaz kelelbeğini kendinde temizleyebilirsin basit bir işlem ben geçenlerde yağsız kontak spreyi ile temizledim çokta güzel oldu Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 8, 201412 yıl comment_209827 gaz kelelbeğini kendinde temizleyebilirsin basit bir işlem ben geçenlerde yağsız kontak spreyi ile temizledim çokta güzel oldu nasıl yapıldığını anlatabilirmisiniz. Mümkünse resim.. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın