Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201313 yıl comment_181257 Bu başlığın altına koymak istedim çünkü; lamborghini, audi, bmw, mercedes gibi markaların yanında FORDumu!! F3'ümü görünce çocuklar gibi sevindim çıldırdım delirdim biran önce sizlerlede paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz =) http://img600.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=etjc.jpg Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201313 yıl comment_181284 Otomatik Mesaj Bu konu, " Otomobil Dünyası → Ford Dünyasında Haberler" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi ----------------- Daha önce bunun içine binene üyeler ve çocukları olmuştu.Forumda var Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201313 yıl Yazar comment_181293 Otomatik Mesaj Bu konu, " Otomobil Dünyası → Ford Dünyasında Haberler" kategorisinden "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi ----------------- Daha önce bunun içine binene üyeler ve çocukları olmuştu.Forumda var heyecanımı hoşgörün Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201313 yıl comment_181294 heyecanımı hoşgörün Ne demek bineydin bari Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 22, 201313 yıl Yazar comment_181296 Ne demek bineydin bari benim kasa 91 sığmaz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201313 yıl comment_181378 Bu alet ne kadardi ya? Alip beyaza boyatacan. Benim ufaklikla binerdik tabi ben buyugune o kucugune Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 23, 201313 yıl Yazar comment_181476 Bu alet ne kadardi ya? Alip beyaza boyatacan. Benim ufaklikla binerdik tabi ben buyugune o kucugune bu aleti ankarada cepa avm'de gördüm toyzz shopda 560 tl etiket fiyatı vardı dizeli 760 Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın