Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180728 Debriyajdan çektiğimde yokuş başında 1000-1500 dd bandındaydı.Ardından hızlıca düştü Motor o devirlerde güçsüz yüke gelince gaz yemeyin stop ediyor. Cem abi zaten yazmış ama yarım debriyaj yapınca devir artıyor motor güçleniyor ve çıkıyor. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180731 Motor o devirlerde güçsüz yüke gelince gaz yemeyin stop ediyor. Cem abi zaten yazmış ama yarım debriyaj yapınca devir artıyor motor güçleniyor ve çıkıyor. Vites atıp araç hareket edince debriyajdan iş kalmıyor sanıyordum, öğrenince ufku açan bilgiler kısmına bir ekleme daha yaptık demektir. Evi taşırken dik rampadan çıkmaya çalışan kamyon debriyaj ömrünü %50 yedik abi derken ben kaldırmayı beceremiyor sanmıştım, demek adam da yarım debriyajla çıkıyor çıkmasına ama debriyajı da yıpratıyor demek istemiş... Ağustos 20, 201312 yıl Volkan Kaya tarafından düzenlendi Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180736 Baştan 3000dd'e kadar gaza yüklenip yokuş bossa güçlü/hızlı kalkış yaparsanız çıkarsınız Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl Yazar comment_180802 Klima açıkken rampada kolay kolay kalkmıyor araç buna da dikkat ediniz Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180824 Klima açıkken rampada kolay kolay kalkmıyor araç buna da dikkat ediniz Onda sıkıntı yaşamadım çok şükür öğle yemeği dönüşünde çok dik yokuşun ortasında kaldım, sıkıntı olmadı. hill holdu bile devreye almadan çıktım, sanıyorum manueli geliştiriyorum Raporla
Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 201312 yıl comment_180833 hill holdu bile devreye almadan çıktım Yokuş kalkış destek sistemi otomatik olarak devreye girer eğer YB menüsünden özellikle kapatmadıysanız daha önce. Yani başarılı kalkışta sadece sizin beceriniz değil arabanın teknolojisi de rol oynamış olabilir. Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın