Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Yarım Debriyajla Kalkış

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Debriyajdan çektiğimde yokuş başında 1000-1500 dd bandındaydı.Ardından hızlıca düştü

Motor o devirlerde güçsüz yüke gelince gaz yemeyin stop ediyor. Cem abi zaten yazmış ama yarım debriyaj yapınca devir artıyor motor güçleniyor ve çıkıyor.
Yanıtlama zamanı:

Motor o devirlerde güçsüz yüke gelince gaz yemeyin stop ediyor. Cem abi zaten yazmış ama yarım debriyaj yapınca devir artıyor motor güçleniyor ve çıkıyor.

Vites atıp araç hareket edince debriyajdan iş kalmıyor sanıyordum, öğrenince ufku açan bilgiler kısmına bir ekleme daha yaptık demektir.

Evi taşırken dik rampadan çıkmaya çalışan kamyon debriyaj ömrünü %50 yedik abi derken ben kaldırmayı beceremiyor sanmıştım, demek adam da yarım debriyajla çıkıyor çıkmasına ama debriyajı da yıpratıyor demek istemiş...

Volkan Kaya tarafından düzenlendi

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Klima açıkken rampada kolay kolay kalkmıyor araç buna da dikkat ediniz 

Yanıtlama zamanı:

Klima açıkken rampada kolay kolay kalkmıyor araç buna da dikkat ediniz 

Onda sıkıntı yaşamadım çok şükür öğle yemeği dönüşünde çok dik yokuşun ortasında kaldım, sıkıntı olmadı. hill holdu bile devreye almadan çıktım, sanıyorum manueli geliştiriyorum

Yanıtlama zamanı:

hill holdu bile devreye almadan çıktım

Yokuş kalkış destek sistemi otomatik olarak devreye girer eğer YB menüsünden özellikle kapatmadıysanız daha önce.

Yani başarılı kalkışta sadece sizin beceriniz değil arabanın teknolojisi de rol oynamış olabilir. :) 

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.