Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

El Freninin Arkasındaki Yuvarlak Delik?

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Öncelikle merhabalar, Başlığa ne yazacağıma karar veremedim böyle birşey yazdım. Yanlışım varsa kusura bakmayın.

Arkadaşlar 2003 focusum var yaklasık 3 hafta önce aldım ama bu el frenin gerisinde bardaklığın orda bir delik var çok detaylıda incelemedim açıkçası ama çakmaklık gibi geldi bana eğer öyleyse bunu nerden tedarik edebilirim.Netten çok araştırdım ama bulamadım yada ben yanlış yazdım. Konu hakkındaki yorumlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim. 

Yanıtlama zamanı:

Resim alabilir miyiz o bölgeyi gösteren?

Yanıtlama zamanı:

Çakmak yuvasıdır, parçacılarda bulunur.

Bizimkinde direksiyonun sağındaydı ama?

Yanıtlama zamanı:

Saçmalamışım hakikaten

33135500009_large.jpg

Sanırım fotoğraf görmek farz oldu

Cem Boneval, bu yüzden 10 numara...  :yeah:

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Arkadaşlar orası değil orda var onun haricinde el freninin arkasında  bardaklık yerinin bitiminde resimleri bu akşam ekleyeceğim bulabilirsem temsili bir resim ekleyeceğim.

Başka bi aracın temsili resmini yükledim tam o kırmızıyla işaretlediğim noktada şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum İyi forumlar.

rfc37.jpg

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Aydın Bey malesef o değil.

Cem Bey belkide olabilir ama kesin çözüm almak için bu akşam fotoğrafını çekip yayınlayacağım.

Yanıtlama zamanı:

Biz resim alalım en iyisi. :)

Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Evet 2003 focus 1 şöyle söyliyeyim. Direksiyonun yanında bulunan çakmaklık deliğinden biraz daha büyük. Düşünüyorum Çakmaklık olsa 2 tane çakmaklık saçma gibi geliyor. Cem Bey' in dediği olabilir gibime geliyor.

Yanıtlama zamanı:

Cem Bey belkide olabilir ama kesin çözüm almak için bu akşam fotoğrafını çekip yayınlayacağım.
Çakmağı çıkar tak bak oluyorsa öyledir. Navigasyon varsa bağlantısını deneyin...
Yanıtlama zamanı:
  • Yazar

Çakmağı çıkar tak bak oluyorsa öyledir. Navigasyon varsa bağlantısını deneyin...

Cem Bey temsili bir resim buldum anlatmak istediğim bu ama bunun kapağı var gibi sanki benimkinin çıkmış da olabilir.  :)

rfjdj.jpg

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.