Skip to content
Uygulamada görüntüle

Daha iyi bir gezinme deneyimi. Daha fazla bilgi edinin..

Focus Club Tr | Otomobil Severlerin Adresi

Ana ekranınızda tam ekran olarak çalışan; anlık bildirimler, bildirim rozetleri ve daha fazlasını sunan bir uygulama.

Bu uygulamayı iOS ve iPadOS’e yüklemek için
  1. Safari'deki paylaş simgesine dokunun
  2. Menüyü aşağı kaydırın ve Ana Ekrana Ekle seçeneğine dokunun.
  3. Sağ üst köşedeki Ekle’ye dokunun.
Bu uygulamayı Android’e yüklemek için
  1. Sağ üst köşedeki üç nokta menüsüne (⋮) dokunun.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Yükle seçeneğine dokunarak onaylayın.
2019 Temmuz ve 2023 Mart arası tüm içerik ve üyelikler silinmiştir. Lütfen yeniden kayıt yapınız

Hoş Geldiniz!

Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.

Kayıt olduktan sonra bu mesaj silinecektir.

Ön Koltuk Kafalıkları Değişimi Hakkında

Featured Replies

Yanıtlama zamanı:

Arkadaşlar  yapmış olduğum başvuru sonucun ön iki adet başlık komple ve  ön yolcu koltuğu alt subasman değiştirildi. lütfen sizde verdiğiniz paranın karşılığını almak için değişim talebinde bulunun. Özellikle ön koltuk altında kalan  subasman denilen kısımda yer alan boruda paslanma vardı değişim için gelen parçada  benzer durum yani boyasız olma problemi vardı fakat servis isteğim dahilinde  boyasız olan boru kısmını boyatarak  değişimi gerçekleştirdi. Bu arada iyi bir şey  sırt karkasında  günümüz teknolojisinin en iyi kaynak yöntemi olan lazer kaynak kullanılmış   bunun için ayrıca   Ford'a teşekkür  ederim hep yermek olmaz değil mi biraz da şımartmak lazım :öp:

post-5207-0-03255600-1388099133.jpg

post-5207-0-64339700-1388099133_thumb.jp

post-5207-0-17588600-1388099134.jpg

post-5207-0-57114100-1388099552.jpg

• 3 hafta sonra...
  • Yanıt 34
  • Görüntüleme 10,5k
  • Created
  • Son yanıt

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Yakup Ç. A.
    Yakup Ç. A.

Önemli olan şey şu; değişim yapıldığında yine olacak mı ? Eğer marka üretici firma ile değişiklik yapmazsa sonuç alamayız.   Tavsiyem makyaj'a kadar beklemek. Kolay Gelsin

• Murat Arık
    Murat Arık

Benim totalde 4 kez serviste parlatma işlemi yapıldı. Otosan bu uygulamaya daha ne kadar direnecek merak ediyorum. Hoş çok da umurlarında olduğunu sanmıyorum. Değişimi onaylamıyorlar. Yapılan işlem so

• Ümit Vaysaloğlu
    Ümit Vaysaloğlu

Degisseler bile cok gecmeden eski hallerine geri donecekleri icin bence otosanin yaptigi mantikli. Aslinda yapilmasi gereken o metallerin hammaddesinin degistirilmesi. Onu da ford yapacak. Otosand

Posted Images

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon kenarındaki parlak kısımların ve koltuk başlarındaki demirlerin matlaştığını,solduğunu duyunca ya da 3-5 bin km deki araçta fitil değiştiğini duyunca inanın yeni aldığım araçtan soğuyorum. Sıfır alıp 10 yıl kullandığım Corolla aracımda ne sararıp solma , ne fitil değişimi, ne aks keçesi değişimi ( bu parçanın ne olduğunu bile forumda öğrendim), ne sürücü koltuğunda en ufak boyutta gıcırtı ( ki bu da 2 haftalık aracımda başıma geldi serviste yağlattım ama geçici bir çözüm gibi geldi bana) yaşadım.Eski aracımda kesinlikle en ufak bir modifikasyon bile yapmadım. Fabrika çıkışı neyse satarken de aynen sattım. 10 yıllık kullanımdan sonra araçta sadece direksiyonda belirgin bir yıpranma meydana gelmişti.Debriyaj baskı balata setini bile 130.000 km de değiştim. Bunun dışında yağ ve filtre değişiminden başka bir şey yapmadım. Hatta aracın 3. yılından itibaren tüm bakımlarını sanayide yaptım. Servise bile uğramadım. Aracımı sattıktan sonra tekrar sıfır Corolla alacakken Focus almaya 2 sebepten dolayı karar verdim: 1- Güzel iç ve dış tasarımı  2-   1.0 Motor alıp lpg derdiyle uğraşmama isteği. Ama yukarıda yazdığım ve forumda rastladığım sorunları görünce bildiğinden şaşmamak gerektiğini bir kez daha anladım. Şu an için aracımdan memnunum ve umarım ciddi bir sorunla karşılaşmam ve yanılırım bu düşüncemde. 

Yanıtlama zamanı:

Direksiyon kenarındaki parlak kısımların ve koltuk başlarındaki demirlerin matlaştığını,solduğunu duyunca ya da 3-5 bin km deki araçta fitil değiştiğini duyunca inanın yeni aldığım araçtan soğuyorum. Sıfır alıp 10 yıl kullandığım Corolla aracımda ne sararıp solma , ne fitil değişimi, ne aks keçesi değişimi ( bu parçanın ne olduğunu bile forumda öğrendim), ne sürücü koltuğunda en ufak boyutta gıcırtı ( ki bu da 2 haftalık aracımda başıma geldi serviste yağlattım ama geçici bir çözüm gibi geldi bana) yaşadım.Eski aracımda kesinlikle en ufak bir modifikasyon bile yapmadım. Fabrika çıkışı neyse satarken de aynen sattım. 10 yıllık kullanımdan sonra araçta sadece direksiyonda belirgin bir yıpranma meydana gelmişti.Debriyaj baskı balata setini bile 130.000 km de değiştim. Bunun dışında yağ ve filtre değişiminden başka bir şey yapmadım. Hatta aracın 3. yılından itibaren tüm bakımlarını sanayide yaptım. Servise bile uğramadım. Aracımı sattıktan sonra tekrar sıfır Corolla alacakken Focus almaya 2 sebepten dolayı karar verdim: 1- Güzel iç ve dış tasarımı  2-   1.0 Motor alıp lpg derdiyle uğraşmama isteği. Ama yukarıda yazdığım ve forumda rastladığım sorunları görünce bildiğinden şaşmamak gerektiğini bir kez daha anladım. Şu an için aracımdan memnunum ve umarım ciddi bir sorunla karşılaşmam ve yanılırım bu düşüncemde. 

Corolla gibi zevksiz araçtan çıkmış bulunuyorsunuz, tebrikler.

Birşeyi de unutmayın yıllar geçiyor ve maaliyet kaygısı artıyor. Bakın 2013 model corollaya ne dandik malzemeler var gözünüz ile görün.. 

Bu tür karşılaştırmalar sadece duygusal kalacak kimilerinin gözünde ben gibi.

Yanıtlama zamanı:

öncelikle geçmiş olsun ben çalıştığım fabrikada molycoten 911 kullanıyorum aracın görünen kısımlarına bu spreyi sıkarsanız paslanmaya ve matlaşmaya engel olursunuz... 

• 1 yıl sonra...
Yanıtlama zamanı:

Aynı sorun bende de var. Bir dünya para verip  alıyorsun şu kullandıkları malzemeye bak.!  Çözüm desen o da yok. Yeni arabanın parçasını niye parlattırmak zorunda kalayım ki..!

Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın

Background Picker
Customize Layout

Account

Navigation

Araştır

Araştır

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.