Yanıtlama zamanı: Aralık 26, 201312 yıl comment_207571 Arkadaşlar yapmış olduğum başvuru sonucun ön iki adet başlık komple ve ön yolcu koltuğu alt subasman değiştirildi. lütfen sizde verdiğiniz paranın karşılığını almak için değişim talebinde bulunun. Özellikle ön koltuk altında kalan subasman denilen kısımda yer alan boruda paslanma vardı değişim için gelen parçada benzer durum yani boyasız olma problemi vardı fakat servis isteğim dahilinde boyasız olan boru kısmını boyatarak değişimi gerçekleştirdi. Bu arada iyi bir şey sırt karkasında günümüz teknolojisinin en iyi kaynak yöntemi olan lazer kaynak kullanılmış bunun için ayrıca Ford'a teşekkür ederim hep yermek olmaz değil mi biraz da şımartmak lazım Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211566 Direksiyon kenarındaki parlak kısımların ve koltuk başlarındaki demirlerin matlaştığını,solduğunu duyunca ya da 3-5 bin km deki araçta fitil değiştiğini duyunca inanın yeni aldığım araçtan soğuyorum. Sıfır alıp 10 yıl kullandığım Corolla aracımda ne sararıp solma , ne fitil değişimi, ne aks keçesi değişimi ( bu parçanın ne olduğunu bile forumda öğrendim), ne sürücü koltuğunda en ufak boyutta gıcırtı ( ki bu da 2 haftalık aracımda başıma geldi serviste yağlattım ama geçici bir çözüm gibi geldi bana) yaşadım.Eski aracımda kesinlikle en ufak bir modifikasyon bile yapmadım. Fabrika çıkışı neyse satarken de aynen sattım. 10 yıllık kullanımdan sonra araçta sadece direksiyonda belirgin bir yıpranma meydana gelmişti.Debriyaj baskı balata setini bile 130.000 km de değiştim. Bunun dışında yağ ve filtre değişiminden başka bir şey yapmadım. Hatta aracın 3. yılından itibaren tüm bakımlarını sanayide yaptım. Servise bile uğramadım. Aracımı sattıktan sonra tekrar sıfır Corolla alacakken Focus almaya 2 sebepten dolayı karar verdim: 1- Güzel iç ve dış tasarımı 2- 1.0 Motor alıp lpg derdiyle uğraşmama isteği. Ama yukarıda yazdığım ve forumda rastladığım sorunları görünce bildiğinden şaşmamak gerektiğini bir kez daha anladım. Şu an için aracımdan memnunum ve umarım ciddi bir sorunla karşılaşmam ve yanılırım bu düşüncemde. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 15, 201412 yıl comment_211582 Direksiyon kenarındaki parlak kısımların ve koltuk başlarındaki demirlerin matlaştığını,solduğunu duyunca ya da 3-5 bin km deki araçta fitil değiştiğini duyunca inanın yeni aldığım araçtan soğuyorum. Sıfır alıp 10 yıl kullandığım Corolla aracımda ne sararıp solma , ne fitil değişimi, ne aks keçesi değişimi ( bu parçanın ne olduğunu bile forumda öğrendim), ne sürücü koltuğunda en ufak boyutta gıcırtı ( ki bu da 2 haftalık aracımda başıma geldi serviste yağlattım ama geçici bir çözüm gibi geldi bana) yaşadım.Eski aracımda kesinlikle en ufak bir modifikasyon bile yapmadım. Fabrika çıkışı neyse satarken de aynen sattım. 10 yıllık kullanımdan sonra araçta sadece direksiyonda belirgin bir yıpranma meydana gelmişti.Debriyaj baskı balata setini bile 130.000 km de değiştim. Bunun dışında yağ ve filtre değişiminden başka bir şey yapmadım. Hatta aracın 3. yılından itibaren tüm bakımlarını sanayide yaptım. Servise bile uğramadım. Aracımı sattıktan sonra tekrar sıfır Corolla alacakken Focus almaya 2 sebepten dolayı karar verdim: 1- Güzel iç ve dış tasarımı 2- 1.0 Motor alıp lpg derdiyle uğraşmama isteği. Ama yukarıda yazdığım ve forumda rastladığım sorunları görünce bildiğinden şaşmamak gerektiğini bir kez daha anladım. Şu an için aracımdan memnunum ve umarım ciddi bir sorunla karşılaşmam ve yanılırım bu düşüncemde. Corolla gibi zevksiz araçtan çıkmış bulunuyorsunuz, tebrikler. Birşeyi de unutmayın yıllar geçiyor ve maaliyet kaygısı artıyor. Bakın 2013 model corollaya ne dandik malzemeler var gözünüz ile görün.. Bu tür karşılaştırmalar sadece duygusal kalacak kimilerinin gözünde ben gibi. Raporla
Yanıtlama zamanı: Ocak 16, 201412 yıl comment_211756 öncelikle geçmiş olsun ben çalıştığım fabrikada molycoten 911 kullanıyorum aracın görünen kısımlarına bu spreyi sıkarsanız paslanmaya ve matlaşmaya engel olursunuz... Raporla
Yanıtlama zamanı: Aralık 14, 201510 yıl comment_334964 Aynı sorun bende de var. Bir dünya para verip alıyorsun şu kullandıkları malzemeye bak.! Çözüm desen o da yok. Yeni arabanın parçasını niye parlattırmak zorunda kalayım ki..! Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın