Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176666 Arkadaşlar cuma günü sivas ta toptancılar çarşısının yakınlarına bıraktım. iftardan sonra orucu açtıktan sonra geldiğimde kimin vurduğunu bilmediğim kimsenin görmediği biri sağ arka lambaların orayı kırmış ve sağ arka tampon içine çökerek tamponu yerinden sökmüş. cumartesi günü ford servisine götürdüm ve kaskodan yapılması için bıraktım. kasko evraklarını ehliyet ruhsat fotokopileriyle birlikte trafik sigortasınında fotokopisinide aldılar. arkadaşlarımın çoğu kasko evrağı olduğunda trafik sigortası evrağına gerek olmadığını söylediler. trafik sigortasındanda işlem de yapılacakmı? Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176669 Yapan belli olmadığınıdan sigorta ile işiniz yok.Sigortanız hasarsızlığa deva edecek.Yalnız tavsiyem hasar ciddi değilse autokingde mini onarım yaptırılabılır.Farkı nakit ödenebilir. Örneğin kaskonuz 1500 lira bozuldugunda 2000 lira gelecekse mini onarm artı 400 lira verseniz karda olursunuz.Aracın hasarsızlığı bozulmaz parça değişen olmamış olur. Tabi ciddi değilse foto bizle paylaşabilirsin.Geçmiş olsun. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176680 Yukarda Volkan öğretmenimin de dediği gibi sigortanız ile işlem olmayacak kaskonuzdan karşılanacak bu durumda. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 29, 201313 yıl comment_176681 Arkadaşlar cuma günü sivas ta toptancılar çarşısının yakınlarına bıraktım. iftardan sonra orucu açtıktan sonra geldiğimde kimin vurduğunu bilmediğim kimsenin görmediği biri sağ arka lambaların orayı kırmış ve sağ arka tampon içine çökerek tamponu yerinden sökmüş. cumartesi günü ford servisine götürdüm ve kaskodan yapılması için bıraktım. kasko evraklarını ehliyet ruhsat fotokopileriyle birlikte trafik sigortasınında fotokopisinide aldılar. arkadaşlarımın çoğu kasko evrağı olduğunda trafik sigortası evrağına gerek olmadığını söylediler. trafik sigortasındanda işlem de yapılacakmı? Volkan beye katılıyorum kaskonuzu deldirmeyin aman ha seneye misliyle çıkarırlar o parayı şahsi fikrim kaskoyu pert dışında kullanmamak lazım. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176688 benim tamponada vurdular, 375 tl ye yaptırdım cebimden. kaportada bir şey yoksa çok tutmaz..tamponu ısıtıp çöken yeri yerine getirirler birde boyatırsınız. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl Yazar comment_176854 fotoğraf arkadaşın telefonunda aldığımda paylaşırım. sanayide 500-600 civarında fiyat çıkardılar. ford servisindede 750 civarı masraf çıkardılar. kaskomu (groupama) yapan kişi ile konuştum. %50 hasarsızlık indirimin var yıllık ilk hasarda bunun (hasara bağlı olarak) %10 ile %20 düşerler dedi. seneyede 700 yerine 1100 civarında ödersin deyince kaskodan yapılmasına karar verdim. Raporla
Yanıtlama zamanı: Temmuz 30, 201313 yıl comment_176861 Geçmiş olsun.mini onarım 350 TL ye kadar karşılıyor diye biliyorum.150-250 arası fark verip yaptırabilirsiniz böylece kasko indiriminiz bozulmamis olur Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın