Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201510 yıl comment_318704 Genelde müzik bangır bangır olduğu için pek ses duymam. Ama uzun yolda bazen başım ağrıyor müzikten. O zaman kapatıyorum. İşte o zaman, vites değiştirip gaza bastıkca ben de tak tuk sesler duyuyorum Focus 2,5'da da vardı aynı ses, o nedenle normal diye yorumluyorum. Bir de emniyet kemeri üst bağlantısından bazen ses yapıyor. Focus 2,5'da da aynı yerden ses geliyordu. Demek ki işin standardı bu ... Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 8, 201510 yıl comment_318705 Geri manevralarda frene basarken bazen ben de duyuyorum tık diye bi ses. Fren balatalarının bitmesinden endişe ediyordum. 83 bin km de olan aracımda arka balatalar henüz değişmedi. Muhtemelen değişim zamanları da gelmiştir, o nedenle bu sesler duyuluyordur diye düşünüyorum. Raporla
Yanıtlama zamanı: Eylül 21, 201510 yıl Yazar comment_320708 Yine bir başka ses sorusu sorayım. ☺ Bir süredir birinci viteste kavrama noktasında 1 saniyelik bir sürtünme sesi geliyor. Çok çok ağır kalkıyorsam da bu süre 2sn filan devam ediyor. Sorun hakkında bilgisi olan var mı Raporla
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın